A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На 69 сесії селищної ради

Дата: 25.09.2020 15:20
Кількість переглядів: 2237

25 вересня відбулась чергова сесія селищної ради.

Сесія розпочалась з затвердження результатів та оголошення переможців Бюджету участі -2020. Перемогли проекти, подані Прядівським (100,0 тис.грн),  Юр’ївським (100,0 тис.грн) та Михайлівським (50,0 тис.грн) старостинськими округами. Керівникам проектів - переможців вручено грошові сертифікати на реалізацію цих проектів.

Депутати розглянули питання внесення змін до  чотирьох селищних  цільових програм в частині зміни та доповнення об’єктів, що фінансуються з селищного бюджету. Затверджено передачу в обласний бюджет субвенції на розвиток профтехосвіти  в сумі 30,0 тис грн для Царичанського аграрного професійного ліцею,   передачу коштів до районного  бюджету на спільне  утримання футбольної команди «Оріль» 20,0 тис.грн , для  КП «Царичанське ВОЖКГ» на ремонт двигуна сміттєвоза , який надає послуги для жителів громади   в сумі 20,0 тис.грн.

Рішенням про зміни до селищного бюджету  на 2020 рік затвердили субвенцію Китайгородської сільської ради в сумі 76,4 тис.грн на спільне утримання закладів охорони здоров’я, територіального центру, послуги інклюзивно-ресурсного центру;  освітню субвенцію з державного бюджету  в обсязі  655,4 тис.грн та  субвенцію  на підтримку закладів охорони здоров’я  для лікування хворих діабетом в сумі 307,9 тис.грн;  субвенціію   з районного бюджету Дніпровської районної ради на фінансування  діяльності дільничних виборчих комісій в обсязі 416,2 тис.грн Крім цього, видаткову та дохідну частину  селищного бюджету уточнено на суму перевиконання в обсязі 150.0 тис.грн,які  спрямовано на ремонт покрівлі ДЮСШ  в сумі 49 .0 тис.грн, оплату громадських робіт-10,0 тис.грн, роботи з благоустрою-40,0 тис.грн, медикаменти-20,0 тис грн., реконструкцію водозабірної свердловини та підвідних водопроводів смт.Царичанка та  с.Івано-Яризівка в сумі  -31,0 тис.грн.

Щодо питань управління комунальним майном затверджено рішення  про прийняття до комунальної власності громади  шкільного автобуса «Еталон». Надано дозвіл про відчуження комунального майна- залишків меліоративних мереж (поливальних машин) для подальшої їх реалізації на умовах електронного аукціону. А також внесено зміни до переліку об’єктів, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону та надано відповідні дозволи для передачі в оренду  частини  приміщень музичної школи та  адмінбудівлі КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (НСП)».

Депутатами проголосовано рішення по ряду земельних питань, які  попередньо були    розглянуто  профільною земельною комісією, зокрема, про затвердження технічної документації з землеустрою, поділу   та об’єднання земельних ділянок, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та ін.

                                               Виконавчий комітет

                                               Царичанської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь