Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Обіцяні подальші перевірки протипожежного стану закладів

Дата: 24.10.2017 08:29
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

19 жовтня 2017 головним інспектором  Царичанського РС ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Шаповалом С.В. в присутності провідного спеціаліста цивільного захисту виконавчого комітету Царичанської селищної ради Самсоненко Ю.О., як і обіцялося, були проведені подальші планові перевірки протипожежного стану закладу освіти Царичанської ЗОШ I-III ст. та дошкільного навчального закладу №5 «Вишенька» в смт Царичанка.

Головним інспектором  Царичанського РС ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Шаповалом С.В. були проведені теоретичні та практичні заняття з питань евакуації при пожежі в даних закладах.

При евакуації в ДНЗ №5 «Вишенька» педагогічний колектив разом з обслуговуючим персоналом на чолі з завідуючою Я.В. Чередніченко показали свої злагоджені дії. Евакуація малих дітлахів зайняла 3 хв. 32 с., що по нормативам заслуговує оцінки «відмінно».

Проведення евакуації в Царичанської ЗОШ I-III ст. було ще цікавіше, так як була відсутня директор школи, бо знаходилась у відряджені. Керівні функції були покладені на Блоху О.М., з якими вона справилася на відмінно.

Так як і в ДНЗ №5 «Вишенька» і в Царичанської ЗОШ I-III ст. дії працюючого персоналу при евакуації заслуговують оцінки «відмінно». Під чітким керівництвом голови евакуаційної комісії Блохи О.М., злагодженими діями педагогів та тех. працівників усі учні були евакуйовані за 4 хв. 20 с., при нормативі в 5 хвилин, що за словами головного інспектора Шаповала С.В. являється досить добрим результатом. Попередні навчання в даному закладі показували гірші показники.

        

 

З повагою голова комісії

Техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій                                                              Г.В. Сумський

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь