Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

«АгроТехСервіс – 2018»

Дата: 31.01.2018 11:13
Кількість переглядів: 665

Фото без опису

17-та Агропромислова спеціалізована виставка

для аграрного бізнесу

«АгроТехСервіс – 2018»

  

13 лютого Запорізька торгово-промислова палата запрошує до ВЦ «Козак-Палац» на 17-у агропромислову спеціалізовану виставку «АгроТехСервіс-2018». Захід відбудеться за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Комітету підприємців агропромислового комплексу при Торгово-промисловій палаті України, профільних відомств та асоціацій.

 

На порозі проведення комплексу весняно-польових робіт, прийняття аграріями ключових рішень для роботи протягом року агропромислова виставка стане ефективним майданчиком для ознайомлення з тенденціями ринку, представлення своїх пропозицій, ознайомлення з інноваціями та підписання контрактів.

 

За даними на кінець січня участь в «АгроТехСервіс-2018» підтвердили більше 70 підприємств з різних регіонів України: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Харківської, Черкаської областей. Експозиції демонструватимуть сільськогосподарську техніку та запасні частини, матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби захисту рослин, послуги з транспортування, зберігання та упаковки продукції.

 

У числі учасників – АТ «Мотор Січ» - представляє широкий спектр товарів для сільського господарства – бензопили, мотоблоки, сепаратори, запасні частини, ТОВ «Капіталпромресурс» – виробник зернових сівалок, сільгосптехніки, ТОВ «ІНАГРОТЕХ» запропонує мікродобрива та посівний матеріал, ТОВ «Укравтозапчастина» - сільгосптехніку українського та закордонного виробництва, компанія «Маїс» – насіння гібридів кукурудзи власного виробництва, що реалізує на ринках України та ЄС, також посівний матеріал презентують компанії ТОВ «Дер Трейд», ТОВ «Бекас», ПраТ «Екопрод».

 

Вперше на виставці в Запоріжжі – ПрАТ «Уманьферммаш» - одне з провідних підприємств України з виробництва сільськогосподарської техніки та запчастин до неї, компанія «Агроспейс» - офіційний дистриб’ютор корпорації AGCO, що представляє на ринку України широкий асортимент сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих брендів, ТОВ «АЙКЬЮ КОМПОЗИТ» - виробник запасних частин з композитних матеріалів для обробки ґрунту та елеваторного обладнання.

 

Завдяки насиченій діловій програмі виставка допоможе українським виробникам аграрної продукції та представникам суміжних галузей отримати нові знання, консультації експертів, провести В2В-зустрічі.

 

13 лютого об 11.00 відкриють роботу одразу два заходи: круглий стіл «Законодавчі зміни та новації для аграріїв» та практикум «Сільгоспвиробникам про зміни в податковому законодавстві 2018».

 

14 лютого о 10.00 – початок ІІ науково-практичної конференції «Садівництво та ягідництво: від проектування до врожаю». Особливу увагу асоціація «УКРСАДПРОМ» планує приділити трьом питанням: сучасному стану розсадництва, технологіям живлення та захисту садів, практичним аспектам кредитування сільськогосподарських виробників.

 

14 лютого о 14.00 – семінар «Модель часникового бізнесу».

15 лютого о 10.00 – практикум «Побудова ефективної системи управління аграрним бізнесом».

 

Режим роботи виставки:

13-14 лютого з 10.00 до 17.30

15 лютого з 10.00 до 15.00
http://www.expo.zp.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=882:agrotech2018&catid=77:vystavki2018


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь