Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Віртуальна подорож до Карпат

Дата: 05.04.2019 15:00
Кількість переглядів: 3038

 

Нещодавно  в дитячому відділі КЗК «Царичанська центральна бібліотека» пройшло  засідання клубу за інтересом «Лісовичок».  Для дітей проведена віртуальна екскурсія до Карпат «Якщо ви не бачили Карпати, то ви не бачили України…»

      В  весняний  день шкільних канікул «лісовички» зібралися в центральній книгозбірні громади, щоб вирушити в найпривабливіший, найяскравіший куточок нашої країни – Карпатські гори. На юних прихильників гірського туризму чекали цікаві відеоролики про високі гори, гірські ріки, водоспади, безкраї карпатські полонини. Діти були вражені красою і величчю Мукачівського замку, збудованому на погаслому вулкані в добу Середньовіччя, мальовничою місцевістю гірського масиву Мармароси, унікальним кам’яним арочним мостом у місті Ворохта, долиною нарцисів, Яремчанським водоспадом. Деякі з членів клубу вже побували в Карпатах, а тому з радістю поділилися зі своїми друзями враженнями про гірський відпочинок. Зацікавили всіх присутніх розповіді Тимофія Герасимчука про озеро Синевір, а також Юлія Борисова про поїздку на гірськолижний курорт «Закопани» в Татрах.

        Бібліотекар зробила бібліографічний огляд літератури, представленій на ілюстративно-книжковій виставці «Величаві Карпати – України краса». Крім того, познайомила читачів з інформаційними сайтами дитячих таборів відпочинку в Карпатах, зокрема дитячого табору «Edelweiss», а також найвідомішого табору в Україні «Артек-Буковель». Діти слухали пісні та легенди про Карпатські гори, розгадували цікавий кросворд. В кінці віртуальної екскурсії кожен одержав карпатський сувенір.  Всі разом весело пригощалися карпатськими смаколиками.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь