Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Вогонь - друг, вогонь – ворог.

Дата: 31.01.2018 16:57
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

31  січня  2018 року в КЗ «Дошкільний навчальний заклад №4 «Берізка»  Царичанської селищної ради пройшла розвага  «Юний пожежник». На цей захід було запрошено  головного  інспектора державної служби з надзвичайних ситуацій  Шаповал С.В. Вихованці отримали цікаву і корисну інформацію  про  пожежну  безпеку. Який номер треба набирати, щоб викликати допомогу у разі виникнення пожежі.

Діти приймали участь  у  конкурсах  та естафетах: «Збір команди на виклик»,  «Гасіння пожежі», «Рятівники служби 101»,  «Перевірка знань та  вмінь»,  «Смуга перешкод». Учасники  дійства показали  свої знання з техніки безпеки під час проведення цікавої вікторини «Не можна, тому що…».

  Дошкільнята  здивували гостей  своїми  знаннями  та  завзятим  бажанням  прийти  на  допомогу в потрібну хвилину.  Також  діти  розповідали  вірші про користь та  шкоду  вогню, про  обережне поводження  з  ним, про особливості мужньої професії вогнеборця. А  на  завершення  заходу показали  свої  вміння  щодо  евакуації  під час звучання сирени. 

Усі присутні не лише отримали заряд позитивних емоцій, а й дізналися багато нового та цікавого. Наразі діти готуються відвідати пожежну частину, до якої їх було запрошено на екскурсію.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь