Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

АНКЕТА "ПЛАНУЄМО ЖИТТЯ ЦАРИЧАНСЬКОЇ ГРОМАДИ" 📣Шановні пані та панове, мешканці і мешканки Царичанської громади!

Дата: 01.07.2024 09:55
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Наша громада відповідно до рішення Царичанської селищної ради від 25 червня 2024 року розпочала роботу з підготовки найважливішого планувального документу – Стратегії розвитку на 2025-2027 (з перспективою до 2034 року).

Це дуже непросте завдання постало перед нами в умовах тяжкої кризової ситуації, пов'язаної з російсько-українською війною, наслідки якої впливають на життя всіх нас. Це завдання пов'язане із потребою вдумливого і прискіпливого вибору пріоритетів подальшого життя громади та необхідністю домовитися про згуртовані дії для їх досягнення - всім разом, включно з владою громади і підпорядкованими їй структурами, активною громадськістю, корінними мешканцями, чи недавно прибулими - кожним та кожної з нас.

Виконання цього завдання можливе тільки в тому випадку, коли ми реально оцінюємо ситуацію в громаді. І тому Робоча група з розробки Стратегії розвитку Царичанської громади просить вас поділитися думками про умови життя в громаді, як у часи спокою, так і в кризовій ситуації.

🟥Приділіть, будь ласка, якусь часинку відповідям на питання цієї анкети. Повідомте про неї своїм родичам, сусідам, колегам. Навіть тим мешканцям громади, які через війну вимушені знаходитися далеко від своєї малої батьківщини. Анкета є повністю анонімною, проте кожна думка має надзвичайну цінність.

✅Терміни з 01 липня по 10 липня 2024 року.

Анкета знаходиться за посиланням

👉https://forms.gle/H5jTnkjc1uu3sCfDA

🟥Принагідно просимо також слідкувати за ходом процесу роботи над проектом Стратегії, долучатися до запланованих обговорень та надсилати свої пропозиції. Робоча група розміщуватиме оперативну інформацію через всі доступні канали інформування (офіційний сайт громади, вісник, дошки оголошень, соціальні мережі). Заздалегідь вдячні за відповіді та активність.

🤝У роботі над Стратегією розвитку Царичанської селищної громади громаді допомагають консультанти польсько української групи Фундації розвитку місцевої демократії імені Єжі Регульського в рамках програми DOBRE ("Децентралізація приносить кращі результати та ефективність") за співфінансування Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь