Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

📢📢📢До уваги мешканців!

Дата: 04.07.2024 13:30
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

На сьогодні продовжують діяти графіки аварійних відключень електропостачання у зв'язку з дефіцитом потужності на час пік.

Ситуація напружена через постійну зміну графіків відключень електроенергії. ❗️Просимо максимально обмежети її використання, особливо, в часи гострої потреби.

Через перебої зі світлом виникають проблеми з 🚰водопостачанням. Комунальні служби працюють над її вирішенням. За результатами позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Царичанської селищної ради від 03 липня 2024року директору Царичанського ВО ЖКГ Дубовику О.В. доручено невідкладно вжити заходів щодо усунення перебоїв з централізованим водопостачанням на території селища Царичанка, в тому числі за рахунок підключення генераторів на водонапірних вежах та свердловинах, де виникла критична ситуація з подачею води внаслідок перебоїв із електропостачанням. Доручено також створити резерв пального, здійснювати моніторинг ситуації та забезпечити оперативне реагування на звернення мешканців громади та цілодобову комунікацію.

Поряд з цим інформуємо, що з метою забезпечення безперебійної роботи та недопущення надзвичайних ситуацій критичної інфраструктури громади Царичанською селищною радою усі об’єкти забезпечені резервними джерелами живлення. Зокрема, у 2023 році Царичанському ВОЖКГ передано 15 генераторів різної потужності та виділено з селищного бюджету кошти на пальне.

Станом на ранок 04 липня за інформацією ВОЖКГ проведено підключення свердловин до резервних джерел живлення по вул. Залізнична та вул. Робоча у Царичанці.

🗣️Шановні односельці, жителі громади!

Прохаємо з розумінням сприймати ситуацію зі світлом та водою. Слідкуйте за повідомленнями компаній-постачальників електроенергії.

Мешканці багатоповерхових будинків, де склалась критична ситуація з водопостачанням, можуть звернутись із заявкою до КП «Царичанське ВОЖКГ» для можливого централізованого підвозу води в обумовлений час за ☎️05690 3-10-34

У разі відсутності зворотнього зв’язку з ВОЖКГ, звертайтесь до чергового Царичанської селищної ради за ☎️ 0682675236.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь