Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ЦАРИЧАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА РОЗПОЧАЛА РОБОТУ НАД РОЗРОБКОЮ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЦАРИЧАНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2025-2027 РОКИ

Дата: 25.07.2024 14:19
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Розробка Стратегії направлена на необхідність планування розвитку нашої громади, підготовки та реалізації заходів і проєктів, які матимуть максимальний позитивний вплив на розвиток території і не призведуть до погіршення економічної, бюджетної, соціальної, екологічної, демографічної, безпекової та інших сфер діяльності громади.

Започаткувало цей важливий процес перше засідання Робочої групи, до якої ввійшли працівники виконавчих органів селищної ради, представники молодіжної ради, депутати, підприємці, освітяни, медики, преставники комунальної сфери, внутрішньо переміщені особи.

Засідання відбулося онлайн за участю польсько-української групи консультантів від Програма DOBRE. Передувало засіданню проведення анкетування мешканців громади та окремо підприємців. Отримані результати дали можливість провести SWOT-аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища громади, через це виявити сильні та слабкі сторони у діяльності органу місцевого самоврядування, окреслити проблеми та шукати можливості для вирішення проблем.

Засідання проходило у дружній атмосфері, професійному підході усих його учасників. Консультанти звернули увагу на малу активність анкетування, зокрема підприємців громади.

Шановні представники підприємницьких структур громади! Ваша думка у формуванні стратегічного документу надважлива, від вашої громадської позиції також залежить розвиток громади у найближчі 3 роки. Звертаємось до вас з проханням долучитись до анкетування і пройти його за посиланням:

👉https://forms.gle/H5jTnkjc1uu3sCfDA

Далі буде…

Слідкуйте. Долучайтеся. Це спільна робота. Давайте разом перетворювати проблеми на завдання і вирішувати їх.

Ми – громада!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь