Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ЦАРИЧАНЦІ – 420 років

Дата: 24.08.2024 09:04
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

23 серпня у громаді відбулись урочистості, присвячені відзначенню Дня Державного Прапора України, 33- ї річниці Незалежності України та 420 – ї річниці від дня заснування селища Царичанка.

У парковій зоні Царичанки було людно. Жителів громади привітав селищний голова Геннадій Сумський та почесні гості, що завітали на святкову подію – депутат Дніпропетровської обласної ради Гошгар Мухтаров, начальник Дніпровської військової адміністрації В’ячеслав Мамонов, виконуючий обовʼязки начальника управління консультативної допомоги та забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Дніпропетровської ОДА - Дмитро Усенко, депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров.

В офіційній частині вітали та нагороджували. Звучали теплі слова, щирі побажаня селищу, жителям громади.

У рамках відзначення 420-ої річниці заснування Царичанки напередодні у громаді було проведено низку конкурсів, переможців яких вітали на святі. Це переможці конкурсу дитячого малюнку на асфальті «Патріотична незалежна Україна», переможці фотоконкурсу «Особливий ракурс моєї Царичанки». Відзначили також дорослу футбольну команду «Оріль» та юних футболістів 2013-2014 р.н вихованців ДЮСШ за високі спортивні досягнення. За значний внесок у розвиток культурного життя громади свою нагороду отримав зразковий аматорський хореографічний колектив «Натхнення».

Упродовж кількох годин своїми виступами вражали самодіяльні артисти громади – вихованці Царичанської школи мистецтв і Центру культури та дозвілля громади, зразковий аматорський хореографічний колектив «Натхнення».

Весь час працювали творчі майстер - класи, зокрема, і по виготовленню патріотичних сувенірів, виставки художніх робіт вихованців Царичанської школи мистецтв і Будинку дитячої та юнацької творчості «Тобі, рідна Царичанко!», тематичні 📸фотозони.

У роботі усіх локацій взяло участь багато бажаючих. А ще - жителі та гості селища побачили показові виступи вихованців спортивних секцій «дзюдо» 🥋та «бокс» 🥊та мали змогу скуштували смачну кашу від Царичанського аграрного професійного ліцею.

Родзинкою заходів для мешканців Царичанської громади став виступ заслуженого артиста України Петра Чорного та концертно - військового оркестру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України, який підкорив Європу та завоював Нью – Йорк та Париж, Данію і Китай.

Після концертної програми, офіційної частини та виступу почесних запрошених гостей, відбувся 🎞️🎥кінопоказ під відкритим небом, де перед фільмом для знавців будь – якого віку, котрі цікавляться історією і люблять свій рідний край, представники молодіжної ради провели краєзнавчу інтерактивну вікторину.

Висловлюємо вдячність Збройним Силам України 🇺🇦 за можливість жити і працювати!

Бажаємо всім нам непохитної віри, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Нехай на жовтих полях встигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву.

Любіть свій народ, свою землю, яка є найкращою в світі. Все буде Україна!💙💛

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь