Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

У Царичанці презентували проєкт “Титани UA”

Дата: 12.09.2024 17:02
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

12 вересня у Царичанці презентували проєкт “Титани UA”, започаткований Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією, який покликаний допомогти ветеранам якнайшвидше повернутися до нормального життя.

3 військовими, які зазнали поранень, із членами родин зустрілись представники влади та установ, які надають спеціалізовані медичні, психологічні та соціальні послуги для відновлення фізичних та духовних сил.

Захід проходив у форматі діалогу та відкритого мікрофону з керівництвом громади, району та області.

Запрошені фахівці розказали, як можна вже зараз отримати кваліфіковану допомогу в тих чи інших питаннях. А також присутні познайомимося із амбасадорами проєкту.

На захід завітали: начальник управління ветеранської політики Дніпропетровської ОДА Богдан Ільченко, ветеран війни, амбасадор Титани UA; заступниця голови Дніпровської районної військової адміністрації Алла Біла; амбасадор проєкту «Титани UA» Ральченко Вʼячеслав та селищний голова Геннадій Сумський.

Амбасадор проєкту В'ячеслав Ральченко презентував головні напрямки програми “ТИТАНИ UA”. Після демобілізації кожен захисник повинен мати можливості реалізуватися у мирному житті. Завдання громади – допомогти їм.

Мета такої ініціативи — об'єднати воїнів, які пройшли через бойове пекло та важкі поранення. Амбасадорами змін у їхньому житті стануть побратими, які пережили те саме, не здалися і готові мотивувати інших.

Представники Царичанської громади, які виявили бажання стати амбасадорами проєкту, - Олександр Кривенко та Сергій Овчаренко.

Вони розповіли свої історії про війну. За станом здоров’я через поранення хлопці повернулися додому. Та все ж вирішили бути корисними іншим захисникам, допомогаючи їм повернутись у цивільне життя.

Наш обов’язок підтримати Героїв.

#ТитаниUA
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь