A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Проект стратегії сталого розвитку на 2017-2025 роки.

Дата: 10.07.2017 09:29
Кількість переглядів: 633

Дорогі земляки! У грудні 2016 року розпочався відлік історії Царичанської об’єднаної територіальної громади і відкрилася нова сторінка життя Приорільського краю та Бабайківської, Прядівської, Юр’ївської, Михайлівської та Царичанської, громад, які від цього часу будують спільну домівку з наміром зробити її найкращою для себе та своїх нащадків. Домівку, в якій креативність і праця народжують достаток, затишок і прагнення подальшого розвитку.

Одним з перших кроків на шляху становлення Царичанської об’єднаної громади є створення Стратегії сталого розвитку на 2017-2025 роки, проект якої зараз представляю на ваш розсуд. Робота над Стратегією здійснюється в рамках Програми DOBRE (“Децентралізація приносить кращі результати та ефективність”), п’ятирічного проекту Агентства США з Міжнародного  Розвитку (USAID), та за допомоги польсько-української експертної групи.

Стратегія — це документ, який містить сформульоване Бачення нашої об’єднаної громади в майбутньому та шляхи його досягнення, описані мовою стратегічних,  операційних цілей та конкретних завдань.

Безпосередню участь у роботі над цим документом взяли понад 40 наших із вами земляків, представників практично всіх населених пунктів громади, різних професій, віку і життєвого досвіду. І я щиро сподіваюся, що їхні уявлення про майбутнє нашої громади та шляхи його досягнення вже співзвучні кожному із нас.

Але маємо нагоду зробити остаточний документ ще кращим, долучившись до його обговорення і додавши свої пропозиції. Можливо, треба ще уточнити орієнтири стратегічних та операційних цілей, а можливо варто запропонувати шлях розв’язання конкретної проблеми у вигляді сформульованого завдання?

Запрошую вас до участі у громадських консультаціях проекту Стратегії сталого розвитку Царичанської об’єднаної громади на 2017-2025 роки, нашого спільного плану дій, співпраці для нашого спільного добробуту, безпечного та комфортного життя. Свої пропозиції у письмовому вигляді Ви можете особисто подати до Царичанскьої селищної ради (51000, смт Царичанка, вул.14 Гвардійської дивізії, 10) або на електронну адресу tsarpossovet@gmail.com із темою «Стратегія Царичанської ОТГ 2017-2025».

 

З повагою,

Голова Царичанської об’єднаної громади

Геннадій Сумський

Завантажити текст проекту та формуляр громадських консультацій можна за посиланнями 

https://rada.info/upload/users_files/04339706/60568891d3172320056f8c2537ba2afa.pdf

https://rada.info/upload/users_files/04339706/088d435ec5d5574658f9125322ab5d45.doc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь