A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

РЕАЛІЇ І ПЛАНИ ЦАРИЧАНСЬКОЇ ОТГ.

Дата: 12.03.2018 14:41
Кількість переглядів: 827

                                                                       Фото без опису   
                                                                        Вектор розвитку обрано правильний


За результатами 2017 року в Царичанській ОТГ реалізовано близько 40 різних за вартістю і значенням проектів. Як наголошує голова об’єднаної територіальної громади Геннадій Сумський, значну їх частину вдалося виконати завдяки наполегливій роботі народного депутата.

Ніколи раніше так якісно і швидко не проводилися капітальні ремонти доріг, будівель соціального призначення тощо. За рік відремонтовано близько 12 км доріг. У Царичанці проведено ремонт приміщення загальноосвітньої школи, шатрової покрівлі будинку ОСББ (на поточний рік заплановано зробити ще дві покрівлі). Всі садиби сільських рад ОТГ оснащені тепер сучасними лініями зовнішнього освітлення. Всього ж за рік відремонтовано близько 15 кілометрів мереж. Завдяки Олегу Юрійовичу поступово вдається вирішувати проблему водопостачання в селах Царичанської об’єднаної громади.

Майже на 80% реалізовано такий проект у Бабайківці. У селі Прядівка цього року планується розпочати проект з реконструкції школи. Будівля дуже стара, складається з п’яти хат 1890 року будівництва. Котельня стоїть на відстані 200 м від них, тому мають місце значні втрати тепла.

У цьому ж селі у двоповерховій будівлі площею майже 2 тисячі квадратних метрів знаходилася амбулаторія, де працювало всього чотири фахівця. Вирішили зробити у цьому приміщенні школу на 200 учнів, адже Прядівка – чи не єдине село в районі, де фіксується приріст населення за рахунок високого рівня народжуваності. Проект на ці роботи вже є.

Педагогічний колектив і батьки вихованців дитячого садочку «Берізка», розрахованого на 120 дітей, вдячні Олегу Кришину за турботу про заклад. У ньому після капремонту тепло і затишно. Одна з виховательок, Неля Петрівна, працює у закладі 25 років. Жартує, що зараз приходить на роботу погрітися, настільки тут тепло. Вона зазначила, що Олег Кришин здійснює велику гуманну місію, допомагаючи селам. Територія садочка охайна і благоустроєна. Це вже заслуга колективу, відданого своїй справі. На весну заплановано відкриття ще одного дошкільного закладу – дитячого садочка в селі Лисківка. Раніше у цій будівлі була школа-майстерня. Садочок суттєво менший за «Берізку», всього на 25 місць, але вкрай потрібний сільській громаді.

На цей рік знову ж заплановані великі обсяги робіт з реконструкції освітлення та капітального ремонту доріг. А ще люди вдячні Олегу Юрійовичу за благодійництво, стверджує голова громади. Завдяки йому, ремонтується місцевий православний собор – осередок духовності і прикраса Царичанки. Тут значною є участь і народного депутата, і місцевих фермерів. На початку цього року за підтримки народного депутата в соборі вже відбулися веселі різдвяні заходи для дітей.

- Олег Кришин спільно з обласним керівництвом допоміг нам повірити у свої сили, змінити обличчя населених пунктів. І це лише за декілька років роботи, – говорить Геннадій Вікторович. – Він не рахується ні з часом, ані із зайнятістю. Відповідає на дзвінки навіть під час засідань Верховної Ради. Часто буває у нас, цікавиться і особисто контролює виконання поставлених завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь