A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

«Об’єднання приносить користь!» - вважають мешканці села Прядівка!

Дата: 15.12.2017 15:43
Кількість переглядів: 880

Завдяки тісній співпраці селищного голови Сумського Геннадія Вікторовича із Народним  депутатом  Олегом Юрієвичем Кришиним та депутатом  Дніпропетровської обласної ради Мухтаровим Гошгаром Аладдіном-огли   у  соціально-енономічній сфері розвитку  Царичанської громади  закінчені роботи  по  проекту «Реконструкція  мережі вуличного освітлення центральної частини с. Прядівка Царичанського району Дніпропетровської області»,    а також  завершено роботи по проекту  "Капітальний ремонт дороги с. Прядівка по вул. Гагаріна Царичанського району Дніпропетровської області"

Позитивні зміни у житті села

Не так давно, а саме рік тому була утворена Царичанська ОТГ на чолі з Сумським Геннадієм Вікторовичем. Це керівник, який, плануючи свою діяльність, бере за основу реальні потреби жителів своєї громади. Приємним є те, що найважливішим аргументом для влади є думка мешканців громади.

Як корінний житель села Прядівки, я хочу подякувати особисто Геннадію Вікторовичу, виконавчому комітету селищної ради та депутатському корпусу за їх кропітку і напружену роботу.

За час утворення нашої громади мешканці села Прядівки відчули значні зміни на своїй території. На сьогодні в нашому селі багато зроблено для соціального , культурного та освітнього життя громади, а саме: впорядковано центральне кладовище, проводяться капітальні ремонти доріг, облаштовано зупинки для громадського транспорту та дитячий майданчик, проведено вуличне освітлення. А для дітей шкільного віку започатковано підвіз до позашкільних навчальних закладів, де вони відвідують різні секції та гуртки.

Завдяки співпраці Геннадія Сумського з депутатом Верховної Ради  Олегом Юрійовичем Кришиним та україно-польським проектом DOBRE, його вмінню згуртувати навколо себе депутатів і пересічних громадян реалізовано досить успішні проекти.

Нам пощастило мати такого керівника, в якого слова не розходяться з ділом. Тож сподіваємося, що і плани, які поставлені на майбутнє, реконструкція Прядівської амбулаторії під школу буде реалізовано в недалекому майбутньому, і наші діти матимуть можливість навчатися в школі європейського зразку, також маємо надію що і наш сільський будинок культури, який знаходиться в занедбаному  стані, але не дивлячись на це функціонує, не залишиться поза Вашою увагою.

Від імені всіх жителів села Прядівки хочеться побажати, щоб у задумах кожного народного обранця була мудрість, у службових справах - підтримка однодумців, а в серці тепло і сонячно від людської вдячності.

 

депутат Царичанської селищної ради 

                                                                       Полінов Г.Ф., та вдячні жителі села


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь