A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

21 фортепіанна весна.

Дата: 23.03.2018 08:46
Кількість переглядів: 1841

Фото без опису        
Кожної весни, на протязі 21 року, з успіхом проходять звітні концерти вихованців фортепіанного відділу викладача школи естетичного виховання Людмили Покотілової. Такі заходи користуються популярністю у піаністів.  Близько 20 учнів Людмили Анатоліївни ретельно готуються до такого концерту, щоб показати своїм батькам, на що здатні.

           Нещодавно. погожої неділі у святково оформленій актовій залі школи о 10 годині ранку вже не було місць. Винуватці свята, хні  батьки, дідусі, бабусі, рідні заполонили залу, очікуючи виступи артистів. Господиня заходу Людмила Покотілова, привітавши  присутніх. оголосила першого виконавця.       

         Кожен виступ дитини від першого до сьомого класів глядачі підтримували щирими оплесками. Було помітно, що музиканти надзвичайно хвилювалися, адже за їхньою думкою, грати перед своїми рідними є найвідповідальнішою справою. Юні артисти не тільки грали, а й співали. У програмі були народні твори, композиції старовинних і сучасних класиків, п’єси з кінофільмів, мультиків та репертуару відомих оркестрів і співаків. Спеціально на свято приїхала колишня випускниця класу,а нині студентка Дніпропетровської Академії музики Віталіна Псарьова. Дівчина дала справжній   майстерклас, виконавши складні фортепіанні твори. Віталіна—гордість школи та перспективна талановита піаністка. Завершилися концертна програма піснею про добро у виконанні тріо «Позитивчик». За встановленою  традицією у ході концерту дорослі глядачі відгадували твори, що звучали у виконанні юних музикантів. Від імені батьків викладача Людмилу Покотілову привітала Наталія Мітлицька, мама однієї з  учениць, та побажала педагогу натхнення і творчої енергії у роботі. На згадку про свято вихованці разом зі своїм учителем зробили світлини, а потім залюбки ласували солодощами, які приготували для багаточисленного  дитячого колективу  батьки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь