A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Фестиваль дитячої творчості „Сузір’я талантів”.

Дата: 26.03.2018 08:33
Кількість переглядів: 1948

Фото без опису
У комунальному закладі «Царичанський Будинок дитячої та юнацької творчості» відбувся фестиваль дитячої  творчості „Сузір’я талантів”.

 

 

Це – щорічний проект, який реалізується з метою  виявлення та підтримки талановитих виконавців, розкриття та подальшого розвитку творчого потенціалу учнів закладів освіти Царичанської об»єднаної територіальної громади.
    На початку фестивалю до учасників звернувся начальник відділу освіти виконкому Царичанської селищної ради Китайгора С.М.: «У наших школах та Будинку дитячої та юнацької творчості багато талановитої молоді. Радує те, що ви у вільний від навчання час цікавитесь культурою та мистецтвом. Бажаю усім успіхів і перемоги».
    Фестиваль засвідчив, що педагогічними колективами Будинку дитячої та юнацької творчості, Царичанської, Прядівської, Преображенської ЗОШ  I- III ст., Юр»ївської ЗОШ I ступеня та Царичанською філією І-ІІ ступенів, Лисківською філією І-ІІ ступенів Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена велика робота по створенню умов для розвитку учнівської художньої творчості. Захоплення і подив усіх присутніх визвав дитячий колектив Бабайківської ЗОШ I-III ступенів. 82 юних артисти приїхали у Царичанку на чолі з директором школи  Ковтун В.В.
    Виконавці представили різножанрові та цікаві програми.
    На обличчях дітей сяяли посмішки, життєрадісні юні артисти отримали щедрі оплески – ознаку того, що їхня майстерність припала до душі глядачам та членам журі. Проведений     фестиваль – це справжнє свято музики, танцю, акторської гри; фейеричне мистецьке дійство, під час якого учні розкрили свій творчий потенціал.
    За наслідками фестивалю кращі виконавці будуть нагороджені відзнаками відділу освіти та приймуть участь у гала-концерті у Міжнародний День захисту дітей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь