A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Послухайте музику талантів і весни…

Дата: 26.03.2018 16:18
Кількість переглядів: 1951

Фото без опису

            Незабаром вступить у свої права справжня весна,на яку вже з нетерпінням чекають як дорослі.так і малі:із сонцем,теплом,співом        птахів,зеленню трав.Передчуваючи весну,мимоволі хочеться співати,посміхатися…Особливо добре відчувають весняну пору дітлахи.

                 25 березня у затишній залі КПЗН  «Царичанська школа естетичного виховання» відбувся звітний концерт учнів  класу бандури і вокалу викладачки Оксани Віталіївни Радиш. Музичне дійство було присвячено,звичайно ж, його величностям Весні і Жінці.

                На гостину до юних музикантів  і співаків завітали запрошені батьки,бабусі,дідусі,друзі та знайомі.Упродовж майже півторагодинного заходу хлопці і дівчата  виконували різножанрові інстументальні твори у супроводі бандури та співали пісень.Дуже багато пісенних композицій були саме для мам,бабусь,сестер,подруг.Старанність артистів була щиро поцінована глядачами---непідробною увагою та оплесками.                 

                У вересні цього року в Оксани Віталіївни виповнюється 20 років педагогічної діяльності,з них---10 років праці у нашій школі.За ці роки викладачка заслужено завоювала авторитет в учнів та батьків.Ділячись своїми враженнями від проведеного концерту,Оксана Радиш зазначила: « До цієї події ми готувались заздалегідь.Звісно переживала за виступи учнів.Та для мене важливо не тиснути на дитину.а давати можливість їй самовиразитись. Я навчаю грі на бандурі та співочому мистецтву 18 дітлахів різного віку.Мої занняття відвідують діти не тільки із сіл Царичанської громади,а й сусідньої Ляшківської.До кожного підбираю індивідуальний підхід.Кожен учень для мене особистість.А головне,усі мої вихованці талановиті і я їх люблю».       

                 Після концертного дійства присутні ділилися своїми враженнями і висловлювали слова вдячності винуватцям  свята---усім музикантам класу та їхній вчительці.Задоволені артисти зробили світлини на згадку і пригостились солодощами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь