A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ХХІІ обласний конкурс ДНІПРОВА ПІСНЯ 2018

Дата: 11.04.2018 11:43
Кількість переглядів: 2221

Фото без опису

Фото без опису

28 березня 2018 року КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» ЦСР взяла в черговий раз участь у ХХІІ обласному конкурсі-фестивалі дитячої музичної творчості «Дніпрова пісня» ім. А. К. Поставної, який відбувся  у Дніпропетровській Академії музики ім. М.І. Глінки (м. Дніпро).

У цьому році нашу школу представили – інструментальний дует у складі бандури (Цуканов Олександр, викладач Одуд Алла Миколаївна) та фортепіано (Салосін Єфрем, викладач Борисенко Валентина Анатоліївна), піаністи (Насс Анастасія, викладач Постольник Людмила Володимирівна та Продан Світлана, викладач Гаража Ольга Миколаївна), а також старший хор «ТОНІКА» (керівник Насс Антоніна Євгеніївна, концертмейстер Покотілова Людмила Анатоліївна).

Хоча серед виступаючих конкурсантів переважно були учні сильних міських музичних шкіл, та наших юних артистів це не злякало. Тож показали свою майстерність на хорошому рівні.

Приємною звісткою стало запрошення нашої школи на урочистий  гала-концерт вже в числі переможців конкурсу і 4 квітня відбулась наступна поїздка до Академії музики ім. М.І. Глінки. Організатори конкурсу тримали певну «інтригу» і не оголошували зайняті призові місця. Після дивовижного гала-концерту розпочалось урочисте нагородження переможців фестивалю. Справжньою радістю стала перемога і почесне 1-ше місце хору «ТОНІКА» та

1-ше місце інструментального дуету у складі бандури та фортепіано.

Що ж, пишаємось вами, наші талановиті діти, бажаємо і надалі успіхів та творчого натхнення, нових перемог!

Також щиро дякуємо за надану фінансову допомогу в придбанні пального нашим спонсорам – це агрофірмі «КОЛОС», в особі генерального директора Горбатюка Петра Петровича та нашому шановному депутату облради Мухтарову Гошгару Алладіновичу.   І, звичайно, нашій громаді за загальне сприяння тому, щоб наші юні артисти змогли взяти участь у цьому поважному конкурсі!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь