A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ВЕРНІСАЖ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ.

Дата: 08.05.2018 17:12
Кількість переглядів: 1906

У березні цього року у місті Дніпро проходив обласний етап Всеукраїнської виставки традиційних народних промислів та декоративно-вжиткового мистецтва «Знай і люби свій край». Кращі роботи, які представляли вихованці гуртків КЗ «Царичанський Будинок дитячої та юнацької творчості» , було відібрано на Всеукраїнський етап цієї виставки, а також на обласну дитячо-юнацьку виставку «З Україною в серці», яка проходить у м. Дніпро в Національно-історичному музеї .

З метою естетичного виховання та виховання національної свідомості дітей засобами народного мистецтва 5 травня автори робіт, представлених на цій виставці, найактивніші  вихованці КЗ «ЦБДЮТ» відвідали виставку. Учні розглянули кращі творчі роботи своїх ровесників з інших районів Дніпропетровської області. Вони отримали не тільки позитивний заряд енергії, а й стимул творчо працювати далі, побачили, чого слід прагнути.

Окрім виставки учні мали можливість оглянути панораму біля музею під відкритим небом, присвячену воєнним діям, що відбуваються на сході країни. А також відвідали ряд розважальних закладів: набережну Дніпра, парк Шевченкана Монастирському острові, «Акваріум», «Макдональдс», парк Глоби.

Поїздка стала можливою за сприяння відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради. Керівники гуртків КЗ «ЦБДЮТ», вихованці та їхні батьки вдячні, що була надана можливість такої цікавої насиченої та корисної поїздки.

,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь