A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Вітаємо театралів з перемогою на обласному фестивалі !

Дата: 11.06.2018 08:40
Кількість переглядів: 2274

Фото без опису

Завершився І-й обласний  дитячо – юнацький фестиваль «Z – ефір», який проходив під патронатом голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентина Резніченка. У ньому взяли участь 20 тисяч дітей Дніпропетровщини.

         У День захисту дітей, 1 червня, у Дніпропетровському театрі опери й балету відбувся заключний етап фестивалю -- гала – концерт, який складався з виступів переможців, призерів фестивального дійства. Після концертної програми відбулася церемонія нагородження кращих із кращих.

         На святковий захід були запрошені і наші юні земляки – володарі переможних дипломів у номінації «театральне мистецтво»- драматичний колектив «Ліра» Преображенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Зазначимо, що усе Приорілля пишається перемогою талановитих підлітків, які зуміли здобути призові місця серед великої кількості однолітків-- конкурентів.

        

         Розкажемо про учасників «Ліри»,учнів Преображенської ЗОШ 1-3 ступенів Царичанської територіальної об»єднаної громади. Театральний колектив «Ліра» на останньому етапі фестивалю був нагороджений Дипломом ІІІ-го ступеня. Їдучи на гала – концерт, учасники «Ліри» до останнього не знали, яке місце вони здобудуть. Організатори тримали інтригу і лише на церемонії нагородження оголосили результати. Нагадаємо, що «Ліра» представила театральну мініатюру «Проблеми української мови», яку розіграли Станіслав Мухін, Ліана Виноградова, Уляна Кравченко та Влада Шмалій. Наставник юних акторів-- вчителька школи Алла Суворова. На підсумковий концерт до театру опери  і балету їхала ціла група учнів Преображенської ЗОШ на чолі із директором Тетяною Кудрявцевою, щоб підтримати своїх товаришів, і навіть вивчила привітальний речитатив «Царичанська «Ліра» - то є наша віра!» Цікавий факт, що у день захисту дітей урядовці «зверху» призначили випускникам здачу ЗНО. Тож саме  в цей день кілька учасників «Ліри» здавали ще й ЗНО з іноземної мови. Та хвилювання на екзамені сповна окупилися гарячими емоціями  у театрі на святі. Відзначимо, що усі призери – учасники були нагороджені путівками у дитячий оздоровчий табір «Перлина Придніпров»я», який знаходиться у мальовничому куточку Новомосковщини.

         За проханням учасників поїздки, виносимо вдячність відділу освіти Царичанської громади за наданий зручний транспорт та фермеру – підприємцю Андрію Сумському у забезпеченні автобуса пальним.

 

Олена Маренич
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь