A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Чергове засідання виконавчого комітету Царичанської селищної ради.

Дата: 17.08.2018 10:06
Кількість переглядів: 1948

Фото без опису

16 серпня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Царичанської селищної ради, яке провів селищний голова Сумський Г.В. 

Насамперед селищний голова проінформував присутніх про виведення зі складу членів виконкому  Шарівської Віри Павлівни , у зв’язку з обранням депутатом Царичанської селищної ради в одномандатному виборчому окрузі № 4, межі якого включають вулицю Царичанська, будинки від 89в до 166а  в смт Царичанка та село Селянівка.

 Після проведення виборів старост  та визнання їхніх повноважень, старости  4-х старостинських округів Царичанської ОТГ введені до складу виконкому Царичанської селищної ради, згідно рішення сесії від 01 серпня 2018 року № 856 -38/VII , яким затверджений склад виконавчого комітету в оновленому складі в кількості 17 осіб.

З питань черги денної  «Про стан  готовності  закладів освіти до роботи

у 2018-2019 навчальному році» доповідав начальник відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради Китайгора С.М., який у своєму виступі відмітив  задовільну роботу усіх закладів освіти в плані вчасної та якісної підготовки до роботи в новому навчальному році.

          Також  членів виконкому було проінформовано про оптимізацію освітньої мережі, а саме ліквідацію КЗ «Юр»ївська ЗОШ І ступеня» та ліквідацію Березівського і Щербинівського ФАПів.

Про роботу громадського формування з охорони громадського порядку «Варта Приорілля» на території Царичанської селищної ради інформував начальник соціально-гуманітарного відділу виконавчого комітету Царичанської селищної ради, голова цього формування Липка Ю.Б. який зазначив, що посилення  співпраці з поліцією – це запорука якісної роботи на території громади.

         Про проведену роботу адмінкомісії та заплановані інформував головний спеціаліст (юрист) виконавчого комітету Царичанської селищної ради Марчук О.М.

Під час роботи членами виконавчого комітету було затверджено протокол засідання  комісії з питань роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах та протокол комісії з питань розгляду заяв громадян, які потребують соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

         Насамкінець були розглянуті заяви громадян,  зокрема питання, що стосуються роботи житлово-комунального господарства, матеріальна допомога та інше.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь