A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Дубове традиційно відзначає День народження села.

Дата: 22.08.2018 08:49
Кількість переглядів: 2079

Гарна традиція є в мешканців Дубового, як, до речі,  й інших приорільських сіл, - святкувати День села посеред благодатного серпня, коли відшумлять жнива, бджолярі впораються зі своєю солодкою справою, а в садках зарум’яняться яблука в передчутті благословенної Спасівки. От і цього погожого суботнього вечора, 18 серпня, на подвір’ї біля Дубівського сільського клубу, святково вбраного до такого славного свята - Дня села, зібралися люди: і самі дубівчани, і мешканці сусідніх сіл - Турового, Тарасівки, Селянівки. Як завжди, на них чекали учасники художньої самодіяльності місцевого клубу зі своїми піснями й танцями, святкова лотерея. А ще ігри, катання на конях, смачна каша (від ТОВ «Грант») і, звичайно ж, дискотека. 

День села в Дубовому відбувся завдяки підтримці  Царичанської селищної ради,  ТОВ «Грант» (Юрій Коваленко і Володимир  Феник), приватних підприємців Наталії Габ та Івана Семенчі, місцевого мецентата, підприємця Ігоря Хижняка, депутата районної ради Валентини Полотненко. А вже працівники й юні аматори Дубівського сільського клубу на чолі з Тамілою Мазуреквич, сільські активісти й місцеві умільці подбали про те, щоб головне сільське свято принесло землякам радість і насолоду.

З теплими вітаннями і словами вдячності звернувся до земляків депутат селищної ради Петро Сергієнко, знайшовши для всіх щирі, вдячні слова, зокрема, і про тих, хто бере найактивнішу участь у житті цих навколишніх сіл, - Ніну Габ, Григорія Каракуца, Інессу Різник, Віталія Різниченка, Катерину Сливку, Жанну Гараєву, Окрему подяку висловив селищній раді за всебічну підтримку, зокрема, за освітлення вулиць, а ще - за водопостачання, проблема з яким незабаром вирішиться. Також Петро Григорович подякував і отцю Сергію

Також Петро Сергієнко подякував завідувачці Дубівського клубу Тамілі Мазуркевич за організацію святкового концерту, й самим його учасникам - юним артистам сцени. А Таміла Миколаївна вручила грамоти найактивнішим учасникам художньої самодіяльності, які й дарували щедро всім на святі свої таланти.

Є в місцевій громаді, в Дубовому і Туровому, дітлашки які підуть вперше до школи, це Лєра Божко, Ярослава Сергієнко, Каріна Волошко, Богдана Дейнега та Інна Глитенко. Всім  їм від виконкому селищної ради було вручено подарунки - набори перешокласника.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь