A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Запрошуємо на агроконференцію Dnipro Agro Day.

Дата: 22.10.2018 09:15
Кількість переглядів: 1733


Запрошуємо с/г підприємства малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини до участі у агроконференції Dnipro Agro Day, що відбудеться 30 жовтня 2018р. в Готельно-розважальному комплексі «Хутір» (м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 29).

Захід організовує Центр підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.


Підґрунтям для проведення заходу є існуючий системний запит від підприємств агросектору щодо можливостей та напрямків залучення державної та профільної грантової підтримки, пошуку ринкових секторів та формули конкурентної доданої вартості щодо нових якісних продуктів українського походження, розвиток синергії інноваційних, консалтингових, технологічних, інформаційних, фінансових, організаційних рішень для динамічного розвитку агросектору регіону.


Мета заходу: нетворкінг, обговорення можливостей використання високих технологій та експертизи українських розробників для розвитку галузі, надання практичної інформації МСБ, обговорення проблем і перспектив запровадження сучасних технологій підтримки сільгоспвиробників.

Під час конференції плануються дискусії щодо вже реалізованих практичних кейсів та успішних стартапів агропромислової галузі, обговорення питань, що стосуються державного регулювання та фінансової підтримки цієї, надважливої галузі української економіки.

Завдяки європейській ініціативі EU4Business участь в агроконференції для українських аграріїв є безкоштовною. Обов‘язкова умова участі: реєстрація за посиланням
https://form.jotformeu.com/82684432302352 не пізніше 26 жовтня 2018 року.

Сайт конференції:
http://dniproagroday2018.tilda.ws/

Організаторами заходу передбачена можливість презентації продукції / послуг с/г підприємств регіону в рамках агроконференції на спеціальних умовах. З питань презентації звертайтесь, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-12 (10), e-mail: bsc-dnipro@dcci.org.ua.


Лист - запрошення та проект програми заходу додаються до листа.

З повагою до Вас

Команда Центру підтримки бізнесу м. Дніпро,
заснованого при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
тел.: (056) 374-94-12 (10),
e-mail:
bsc-dnipro@dcci.org.ua
www.cci.dp.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь