A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

НЕ ВТРАЧАЙ НАДІЮ!

Дата: 05.12.2018 14:18
Кількість переглядів: 1788

Фото без опису

Під такою назвою пройшов захід для дітей з особливими потребами, проведений соціально-гуманітарним відділом виконкому Царичанської селищної ради та комунальним закладом "Царичанський Будинок дитячої та юнацької творчості". На свято були запрошені діти із Царичанської об»єднаної громади.
Як відомо, доброта завжди дає радість оточуючим. Вона, як чарівні ліки, виліковує від багатьох хвороб. Треба поспішати робити добро! Бути добрими, щирими, милосердними і це повернеться до вас сторицею.

У святково прикрашеній залі  Центру культури й дозвілля окрім дітей, були присутні люди, які вміють любити і співчувати, вміють проявляти милосердя і з великим бажанням це роблять. Це - начальник соціально-гуманітарного відділу виконкому Царичанської селищної ради Юрій Липка, помічник депутата обласної ради Гошгара Алідін-огли Мухтарова Людмила Костенко, Благочинний Царичанського округу протоієрей Сергій Пігарєв. Вони подарували діткам привітні слова, а також  подарунки. А подарунки були незвичайні. Свято друзів проходило напередодні Нового року, тому усі діти отримали шоколадні пряники із зображенням Діда Мороза, який неодмінно повинен виконати усі задумані бажання дітвори.

У фойє Центру культури й дозвілля розміщена виставка творчих робіт дітей з обмеженими фізичними можливостями, які відвідують Будинок дитячої творчості. Всі  роботи чудові, кожен виріб увібрав у себе невелику часточку дитячої душі, а також терпіння, наполегливості, прагнення створювати красу.  

Присутні із задоволенням подивилися  концертні номери вихованців Царичанського Будинку дитячої та юнацької творчості, Царичанської школи мистецтв та танцювального колективу із міста Дніпро, пограли в ігри. На прощання усі домовилися  бути завжди уважнішими один до одного і вчасно приходити на допомогу.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь