A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Відкриття Новорічної ялинки

Дата: 26.12.2018 13:53
Кількість переглядів: 2226

 

Фото без опису

         22 грудня засяяла своїми Новорічними вогниками головна ялинка Царичанки. Організатори заходу  - виконавчий комітет Царичанської селищної ради разом з працівниками  КЗ «Центру культури та дозвілля», КЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості», КЗ «Царичанська центральна бібліотека», КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» розділили територію площі на  святкові зони, в кожній з яких проводилися  міроприємства. Поруч Головної ялинки милувався симпатичний Сніговик, який оздобили члени молодіжної ради та працівники Будинку дитячої та юнацької творчості. Вони ж і провели конкурсні розваги для дітлахів у дитячій ігровій зоні. Неподалік Сніговика розгорнулася справжня казкова зона з великим годинником, «троном» для Діда Мороза і власне, самим Дідом Морозом зі скромною посмішкою. Таку чарівну зону облаштували спільно із селищною радою райдержадміністрація і бібліотекарі. Крім того, герої «Льодяникового періоду» – Білочки  теж позували на фотооб»єктиви та розважали дітлахів.

      Крім новорічної програми, люди пригощалися випічкою та печивом, двома видами гарячої каші (від селищної ради та військомату), глінтвейном та чаєм, яким приготували працівники ОТГ.

      Мешканців громади та гостей заходу привітали Дід Мороз та Снігуронька, а школярі всіх навчальних закладів ОТГ провели святковий флешмоб. На новорічно прикрашеній сцені виступали артисти школи естетичного виховання, БДЮТу, Центру культури та дозвілля, сільських клубів Бабайківки, Прядівки, Юрївки. Яскравим був і новорічний фейерверк  та дискотека від клубу «Енерджі»  .

       Всі юні артисти отримали солодкі подарунки від депутата обласної ради Г.А. Мухтарова. Почесні гості свята –  голова райдержадміністрації             Р.В. Буленок, голова районної ради С.А. Горбачова та депутат обласної ради Г.А. Мухтаров також вручили конкурсні премії переможцям конкурсу «Краща новорічна іграшка власними руками», організований селищною радою та Центром культури та дозвілля.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь