A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Діти раділи зустрічі з Дідом Морозом

Дата: 02.01.2019 09:45
Кількість переглядів: 1957

 

Фото без опису

       Напередодні свята Нового року до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, котрі проживають на території  Царичанської громади, з подарунками завітали справжні казкові герої.

      Не тільки дітлаха й дорослі були приємно здивовані чудовим сюрпризом. До речі, нам, дорослим, треба повчитися у дітей їхньому вмінню щиро, непідробно дивуватися, захоплено виражати свої почуття, не соромитися задавати незручні запитання і головне, бути  безпосередніми та природніми. Всі  ці зворушливі емоції відчули на собі новорічні герої—Дід Мороз та Гномик (працівники Центру культури та дозвілля Юрій Шульга і Олена Сульжик), коли вітали малечу. Діти чекали гостей: залюбки розповідали про себе, співали, читали вірші, відгадували загадки, усі разом водили хоровод, ділилися своїми потаємними мріями і секретами. Дуже приємно, що сучасні дівчатка і хлопці ще вірять у доброго Діда Мороза, і так же щиро чекають його приходу  наступного року. В одній із гостин маленьке хлоп’я навіть попросило дозволу у Діда Мороза доторкнутись до бороди, щоб упевнитися у «справжності» дідуся. Прощаючись, діти щиро дякували за гостину і подарунки. У їхніх оченятах можна було помітити деякий сум від того, що герої мусять відїзжати.

      А подарунки були вагомі та солодкі: все, що полюбляє дітвора. Ініціаторами чудової ідеї—створити чарівні казку і настрій таким діткам—виступив соціально-гуманітарний відділ Царичанської селищної ради (начальник Юрій Липка),а щедрими спонсорами—виконком громади за підтримки її голови Геннадія Сумського.

       Батьки опікуни, бабусі, близька рідня висловлюють щиру подяку   працівникам селищної ради і Центру культури та дозвілля за створення дітлахам новорічного свята. Не забуваймо дарувати  добро тим, хто поруч з нами!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь