A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

06 лютого 2019 року відбулася сорок восьма чергова сесія Царичанської селищної ради VII скликання.

Дата: 08.02.2019 14:45
Кількість переглядів: 1931

Фото без опису

До черги денної було включено 14 питань.

З перших двох питань «Про виконання програми соціально-економічного розвитку Царичанської селищної ради за 2018 рік» та «Про виконання селищного бюджету за 2018 рік» доповідала заступник селищного голови з питань економіки  Смоляга І.О., яка докладно інформувала про доходи та видатки, в тому числі і в розрізі комунальних закладів.

Зокрема, у виступі було зазначено, що доходи спеціального фонду  виконано в сумі 1678,6 тис. гривень. У порівнянні з відповідним періодом 2017 року  надходження збільшилися на 855,9 тис. гривень. Наповнення дохідної частини спеціального фонду бюджету отг у січні-грудні 2018 року здійснювалося за рахунок наступних джерел:
екологічний податок – 25,4 тис. грн;неподаткові надходження – 1653,2 тис. грн, серед яких найбільшу питому вагу складають власні надходження бюджетних установ – 1612,2 тис. грн (97,5%) з них: (плата за послуги, що надаються бюджетними установами – 1195,4 тис. грн; плата за оренду майна бюджетних установ – 241,0 тис. грн, кошти від реалізації майна – 13,4 тис. грн; інші джерела власних надходжень бюджетних установ – 162,4 тис. гривень.

Що стосується видатків бюджету Царичанської ОТГ з офіційними трансфертами за   2018 рік виконано в обсязі 130935,0 тис. грн, у тому числі видатки загального фонду – 107846,8 тис. Грн. та спеціального фонду – 23088,2 тис. гривень. 
          Видатки загального фонду бюджету ОТГ в 2018 році більші на 34755,5 тис. грн. в порівнянні з 2017 роком та на 1140,8 тис. грн. менші по спеціальному фонду.

З питань про внесення змін до складу постійних комісій та про порядок призначення та звільнення з посади керівників підприємств, організацій, установ комунальної власності Царичанської ОТГ інформувала заступник селищного голови Журавель М.В.

 Було розглянуто і ряд інших нагальних питань щодо надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації по об’єктах,  про визначення замовника з виконання капітального ремонту об’єкту «Комунальний заклад «Бабайківський дошкільний навчальний заклад «Барвінок», про прийняття на баланс доріг комунальної власності та земельні питання.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь