A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ СТАРОСТИ МИХАЙЛІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ.

Дата: 22.02.2019 11:54
Кількість переглядів: 2011

   Фото без опису

 

Публічний звіт про проведену роботу  у 2018 році старости Михайлівського старостинського округу  Лях Володимира Івановича

 

Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про старосту та іншими нормативно-правовими актами, я , староста Михайлівського старостинського округу, звітую про роботу за 2018 рік. У своїй роботі я керувався законодавчими актами України, актами селищної ради, рішенням Виконавчого комітету Царичанської селищної ради. По  Михайлівському старостинському округу загальна кількість населення складає -634 чол., дворів-327., дітей від 1 до 18річного віку-78 чол.

 

Хочеться розпочати свій звіт з нашого з Вами  вкладу до бюджетної частини  об”єднаної  громади. Дохідну частину бюджету Царичанської громади  за 2018 рік виконано, і наш внесок займає немалу частину.    Найбільші суми складає податок на доходи фізичних осіб. Найбільшим платником цього податку в Михайлівському старостинському округу є ТОВ ’’ Агрофірма Світанок’’-621352грн., ПП  “ Агрофірма Зоряна Долина”-173530 грн., СК” Дружба”-74555грн.,

Земельний податок з населення -34680 (2016-10914), орендна плата за сінокоси і пасовища-23167грн.(2016-7920грн.), прибутковий податок з паїв-14015грн.

На протязі 2017-2018рр.було видано близько 1300 довідок по місцю запиту,прийнято і оброблено заяв на розробку технічної документації проекту землеустрою,відведення земельних ділянок у власність в кількості—137шт.

Заяви на реєстрацію і зняття з реєстрації були прийняті і оброблені в кількості-115шт.

Вихідної документації -255 шт.

На території округу проводились такі роботи  по програмі  соціально економічного розвитку :

-Підготовка і установка паркану на кладовищах с.Михайлівка, с.Гнатівка,-протяжністю кожного по 150м., наведення належного санітарного стану на кладовищах, підвіз необхідних матеріалів. Зроблені під»їздні дороги з твердим покриттям до кладовищ с.Михайлівки і Гнатівки.

Відремонтовано меморіал загиблим воїнам в с.Михайлівка.

 Проведено і підключено вуличне освітлення по вул.Вороного с.Михайлівка, вул.Центральній і вул.Панікахи в с. Гнатівка, а також в 2018р . підключено освітлення дитячого майданчику і  центральної площів с.Михайлівка.

Проводилось розширення мережі вуличного освітлення, для чого були закуплені Виконавчим комітетом 10 комплектів ліхтарів для самостійного підключення вул.Чкалова і  вул. Лісна  в с.Гнатівка.

Проводився благоустрій центру села: посадка дерев , кущів, квітів, а також догляд за ними на протязі року.

Доукомплектовано дитячий майданчик в с.Михайлівка, а також придбаний новий для встановлення в с.Гнатівка.

В зимовий період проводиться розчистка доріг всіх населених пунктів старостинського округу, але були і збої в цій роботі , над якими треба попрацювати в цьому році.

Готувались документи і надавалась матеріальна допомога громадянам, які потребували її (Півень Ю., Антонов .Ю., Лиспух А., Мошура А.- учаснники АТО).

Надавалась допомога продуктами одиноким пенсіонерам.

Силами наших жителів і допомоги селищної ради, депутата селищної ради Шеремета А.В. і депутата районної ради Ткач.В.М., в будинку культури проводились святкові програми, мітинги, свята.

В будинку культури працюють клуби і гуртки за інтересами («Скарб», «Михайляночка», гурток виготовлення квітів з гофрованого паперу) за ініціативи КЗК «Центр культури і дозвілля» виконкому Царичанської селищної ради та за підтримки програми «DOBRE».

Придбано музичну апаратуру для проведення всіх цих  заходів.

В спортивному залі будівлі школи працює спортивний зал ,де молодь займається футболом.

А також проводиться ремонт в будівлі школи для переведення ФАПу в приміщення , яке відповідає сучасним нормам.

Зараз я зупинюся на планах старостинського округу на 2019 рік, але вони  на шляху виконання будуть корегуватися. Планується -      розширення мережі вуличного освітлення : с. Михайлівка , вул. Яременка - 600м., с. Заорілля - 500м.

Ремонт доріг : - 2-й Приорільський провулок планується асфальтове покриття,уже виготовлена ПКД на суму - 46695грн., поточний ремонт вул. Снігова - 300м.

Установка декоративного паркану біля меморіалу загиблим воїнам. Огорожа кладовища в с. Михайлівка, вул. Вороного.

Виконання робіт по поточному ремонту центру дозвілля (приміщення колишньої Михайлівської ЗОШ), де буде знаходитись ФАП , офіс старости, спортивна кімната, кімнати для гуртків, буде працювати спортзал та ін.

Планується придбання тренажерів для спортивної кімнати.

 

На завершення свого звіту хочу подякувати селищному голові,працівникам селищної ради, Виконавчому комітету , депутатам селищної ради, жителям нашої громади і всім тим, хто нас підтримує, допомагає і робить все для покращення життя громади. Дякую!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь