Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ПУБЛІЧНИЙ ЗВІТ СТАРОСТИ МИХАЙЛІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ.

Дата: 22.02.2019 11:54
Кількість переглядів: 2057

   Фото без опису

 

Публічний звіт про проведену роботу  у 2018 році старости Михайлівського старостинського округу  Лях Володимира Івановича

 

Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про старосту та іншими нормативно-правовими актами, я , староста Михайлівського старостинського округу, звітую про роботу за 2018 рік. У своїй роботі я керувався законодавчими актами України, актами селищної ради, рішенням Виконавчого комітету Царичанської селищної ради. По  Михайлівському старостинському округу загальна кількість населення складає -634 чол., дворів-327., дітей від 1 до 18річного віку-78 чол.

 

Хочеться розпочати свій звіт з нашого з Вами  вкладу до бюджетної частини  об”єднаної  громади. Дохідну частину бюджету Царичанської громади  за 2018 рік виконано, і наш внесок займає немалу частину.    Найбільші суми складає податок на доходи фізичних осіб. Найбільшим платником цього податку в Михайлівському старостинському округу є ТОВ ’’ Агрофірма Світанок’’-621352грн., ПП  “ Агрофірма Зоряна Долина”-173530 грн., СК” Дружба”-74555грн.,

Земельний податок з населення -34680 (2016-10914), орендна плата за сінокоси і пасовища-23167грн.(2016-7920грн.), прибутковий податок з паїв-14015грн.

На протязі 2017-2018рр.було видано близько 1300 довідок по місцю запиту,прийнято і оброблено заяв на розробку технічної документації проекту землеустрою,відведення земельних ділянок у власність в кількості—137шт.

Заяви на реєстрацію і зняття з реєстрації були прийняті і оброблені в кількості-115шт.

Вихідної документації -255 шт.

На території округу проводились такі роботи  по програмі  соціально економічного розвитку :

-Підготовка і установка паркану на кладовищах с.Михайлівка, с.Гнатівка,-протяжністю кожного по 150м., наведення належного санітарного стану на кладовищах, підвіз необхідних матеріалів. Зроблені під»їздні дороги з твердим покриттям до кладовищ с.Михайлівки і Гнатівки.

Відремонтовано меморіал загиблим воїнам в с.Михайлівка.

 Проведено і підключено вуличне освітлення по вул.Вороного с.Михайлівка, вул.Центральній і вул.Панікахи в с. Гнатівка, а також в 2018р . підключено освітлення дитячого майданчику і  центральної площів с.Михайлівка.

Проводилось розширення мережі вуличного освітлення, для чого були закуплені Виконавчим комітетом 10 комплектів ліхтарів для самостійного підключення вул.Чкалова і  вул. Лісна  в с.Гнатівка.

Проводився благоустрій центру села: посадка дерев , кущів, квітів, а також догляд за ними на протязі року.

Доукомплектовано дитячий майданчик в с.Михайлівка, а також придбаний новий для встановлення в с.Гнатівка.

В зимовий період проводиться розчистка доріг всіх населених пунктів старостинського округу, але були і збої в цій роботі , над якими треба попрацювати в цьому році.

Готувались документи і надавалась матеріальна допомога громадянам, які потребували її (Півень Ю., Антонов .Ю., Лиспух А., Мошура А.- учаснники АТО).

Надавалась допомога продуктами одиноким пенсіонерам.

Силами наших жителів і допомоги селищної ради, депутата селищної ради Шеремета А.В. і депутата районної ради Ткач.В.М., в будинку культури проводились святкові програми, мітинги, свята.

В будинку культури працюють клуби і гуртки за інтересами («Скарб», «Михайляночка», гурток виготовлення квітів з гофрованого паперу) за ініціативи КЗК «Центр культури і дозвілля» виконкому Царичанської селищної ради та за підтримки програми «DOBRE».

Придбано музичну апаратуру для проведення всіх цих  заходів.

В спортивному залі будівлі школи працює спортивний зал ,де молодь займається футболом.

А також проводиться ремонт в будівлі школи для переведення ФАПу в приміщення , яке відповідає сучасним нормам.

Зараз я зупинюся на планах старостинського округу на 2019 рік, але вони  на шляху виконання будуть корегуватися. Планується -      розширення мережі вуличного освітлення : с. Михайлівка , вул. Яременка - 600м., с. Заорілля - 500м.

Ремонт доріг : - 2-й Приорільський провулок планується асфальтове покриття,уже виготовлена ПКД на суму - 46695грн., поточний ремонт вул. Снігова - 300м.

Установка декоративного паркану біля меморіалу загиблим воїнам. Огорожа кладовища в с. Михайлівка, вул. Вороного.

Виконання робіт по поточному ремонту центру дозвілля (приміщення колишньої Михайлівської ЗОШ), де буде знаходитись ФАП , офіс старости, спортивна кімната, кімнати для гуртків, буде працювати спортзал та ін.

Планується придбання тренажерів для спортивної кімнати.

 

На завершення свого звіту хочу подякувати селищному голові,працівникам селищної ради, Виконавчому комітету , депутатам селищної ради, жителям нашої громади і всім тим, хто нас підтримує, допомагає і робить все для покращення життя громади. Дякую!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь