A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Конкурс творчості "Сузір’я талантів"

Дата: 26.03.2019 11:22
Кількість переглядів: 2065

Традиційно останніми березневими днями заклади освіти Царичанської ОТГ проводять фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талантів».

Фото без опису

21 березня яскраві «Сузіря талантів» продемонстрували зірочки з Прядівської, Преображенської та Бабайківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів, які злетілися до гостинної зали Бабайківської школи  на традиційний фестиваль дитячої творчості.

Фото без опису

Кожного року члени журі отримують задоволення від концертних програм, від приємної святкової атмосфери, дитячих посмішок, гумору, майстерності юних виконавців. Та цього разу  педагогічний колектив  школи, на чолі з директором Ковтун В.В. подбали  про те, щоб діти не лише взяли участь у конкурсі, a й відпочили після нього. Педколектив влаштував учасникам фестивалю фотозону, «солодкий стіл» та флеш-моб.

Фото без опису

Після концерту вихованці з Бабайківської, Преображенської та Прядівської шкіл могли поспілкуватися, «пофестивалити» в спокійній невимушеній обстановці.

 День був вдалим і насиченим. Та найбільш приємним було прощання учасників фестивалю, коли учні Бабайківської школи вийшли проводжати своїх нових знайомих з Преображенської та Прядівської шкіл із вигуками «Допобачення. До нових зустрічей!».

22 березня естафету творчості прийняла Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

       Яскравий  злет дитячої творчості демонстрували вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, Царичанської  школи  разом із своїми філіями Лисківською та Царичанською.

       Дирекція Царичанської школи подбала про затишну обстановку фестивалю.

Діти продемонстрували свої здібності. А їх у наших вихованців чимало.

       Творчі і неординарні,   креативні і  професіональні – ось такі діти нашої Царичанської ОТГ. Особливо хочеться відзначити активність цьогорічних випускників як юнаків так і дівчат.

       І на завершення фестивалю діти знову мали змогу всі разом об’єднатися в дружнє коло, затанцювавши флеш-моб. До якого приєдналися всі присутні: діти, батьки, педагоги.

Фото без опису

      Фестиваль добіг закінчення. Журі конкурсу отримало позитивні емоції та задоволення.   Приємно констатувати, що  більшості номерів була виконана на професійному рівні.

Фото без опису

      1 червня найталановитіша юнь прийме участь у святкуванні Дня захисту дітей. А кращі із кращих матимуть змогу претендувати на почесте звання Лауреата премії «Зоряний олімп Приорілля- 2019».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь