A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Інформація для населення.

Дата: 27.03.2019 15:23
Кількість переглядів: 1654

Фото без опису

Царичанський район електричних мереж АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» просить звернути увагу мешканців громади на виконання обрізування насаджень в охоронних зонах, а саме:

обрізці силами жителів підлягають усі дерева, які потрапляють в охоронну зону ПЛ-0,4 кВ та ті, що знаходяться на території домоволодіння, плодові й декоративні дерева, висаджені по червоній лінії й ті, що знаходяться в охоронній зоні ПЛ;

заборонено висадку дерев в охоронній зоні повітряних ліній відповідно до вимог п. 8 Правил охорони електричних мереж – «Забороняється в охоронних зонах повітряних і кабельних ліній, трансформаторних підстанцій, розподільних пунктів й пристроїв»;

виконувати будь-які дії, що можуть порушити нормальну роботу електричних мереж, спричинити їх пошкодження або призвести до нещасних випадків, а саме саджати дерева та інші багаторічні насадження, крім випадків насадження плантацій новорічних ялинок.

Дані роботи з залученням населення й власниками підприємств проводяться в зв'язку зі збільшенням кількості технологічних порушень, як наслідок порушення охоронних  зон ПЛ гілками дерев, висаджених на території приватних домоволодінь й по червоній лінії, наявністю конфліктів із споживачами, викликаних обсягами обрізки плодових і декоративних дерев, а також на виконання вимог п. 7 Правил охорони електричних мереж, який наказує – «у разі самочинної посадки підприємствами або приватними особами дерев й других багаторічних насаджень в охоронних зонах електричних мереж роботи з приведення до належного стану просік виконуються за рахунок цих підприємств й осіб».

У разі, якщо обрізка плодових і декоративних дерев не буде виконана жителями, то згідно п. 23 Правил охорони електричних мереж – «енергопостачальні підприємства мають право припиняти або обмежувати електропостачання споживачів. Відновлення електропостачання здійснюється після усунення порушень та відшкодуванню заподіяних матеріальних втрат, а також вартості робіт з підключення до електромережі згідно з укладеними договорами».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь