A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Освітянські новини із шкіл громади

Дата: 29.03.2019 13:22
Кількість переглядів: 1885

 

22 березня уся світова спільнота відзначає Всесвітній день води під гаслом: «Вода для всіх».

І саме 22 березня 2019 року учні 11-Б класу КЗ «Царичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» під керівництвом учителя біології Тарчан Світлани Григорівни  провели ряд заходів, спрямованих на поширення тематичної інформації серед учнів 1-10 класів щодо ролі води в житті людини.

Фото без опису

 Уперше ідея проведення Всесвітнього дня води прозвучала на Конференції ООН з охорони довкілля, що відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Відтоді, Всесвітній день води святкується щорічно.

Вода є основою життя на Землі, вона використовується майже в усіх сферах людської діяльності. Її значення в економічному і соціальному розвитку суспільства повсякденно зростає.

Учні старшої школи підготували цікаві вікторини, які були проведені для учнів початкової та середньої ланки. Великий інтерес викликала виставка учнівських малюнків. Для учнів 8-А і 8-Б класів був проведений квест «Жива вода».

Фото без опису

Переможців конкурсів та найактивніших учасників заходів було нагороджено пляшками мінеральної води, якими забезпечив ПрАТ «Царичанський завод мінводи».

 

«З родини йде життя людини» - таку назву мало родинне свято, яке цікаво та змістовно пройшло 20 березня в КЗ «Прядівська ЗОШ І-ІІІ ступенів».  

        Підготували його і провели класний керівник 5 класу Орел Ольга Григорівна разом зі своїми вихованцями при безпосередній участі членів родин.
       Метою даного заходу було згуртувати учнівський та батьківський колектив, розвивати в учнів почуття обов’язку перед родиною, старанними і молодшими членами сім’ї.

Фото без опису

       Теплі слова про маму, тата, бабусю, дідуся звучали із дитячих вуст, із відеороликів; їм були присвячені гуморески і танцювальні ритми. А з якою ніжністю діти говорили про сімейні традиції, славне минуле своїх предків!

        Виставка родинних дерев милувала око різнобарв’ям кольорів, оригінальністю, а головне – увагою до кожного члена сім’ї.

Фото без опису

        На світі, крім учасників цього дійства, були присутні гості, яких насамкінець пригостили смачними цукерками, випічкою, варениками, з любов’ю виготовленими власноруч мамами і бабусями. Свято вдалося!!!

 

Чарівне свято «Ми до тебе, казко, в гості завітали» пройшло 15 березня  у Царичанській філії І-ІІ ступенів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів».    

       Цікаві вікторини, «Речі із чарівної торбинки», презентація «В гостях у казки», «Вгадай пісню із мультфільму», інсценована казка «Колобок» не залишили байдужими глядачів – учнів початкових класів та запрошених вихованців дитсадка (майбутніх першокласників) із вихователем І.М. Гальонкою. 

Фото без опису

      Свято казки для юних мешканців шкільної родини підготували вчителі початкових класів Власенко Людмила Іванівна. Білоус Ірина Миколаївна та педагог-організатор школи Ковтун Світлана Григорівна.

       А ще діти танцювали, веселилися і загалом були задоволені проведеним заходом. Подорож у казку дітям сподобалась!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь