A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Віртуальна подорож до Карпат

Дата: 05.04.2019 15:00
Кількість переглядів: 3001

 

Нещодавно  в дитячому відділі КЗК «Царичанська центральна бібліотека» пройшло  засідання клубу за інтересом «Лісовичок».  Для дітей проведена віртуальна екскурсія до Карпат «Якщо ви не бачили Карпати, то ви не бачили України…»

      В  весняний  день шкільних канікул «лісовички» зібралися в центральній книгозбірні громади, щоб вирушити в найпривабливіший, найяскравіший куточок нашої країни – Карпатські гори. На юних прихильників гірського туризму чекали цікаві відеоролики про високі гори, гірські ріки, водоспади, безкраї карпатські полонини. Діти були вражені красою і величчю Мукачівського замку, збудованому на погаслому вулкані в добу Середньовіччя, мальовничою місцевістю гірського масиву Мармароси, унікальним кам’яним арочним мостом у місті Ворохта, долиною нарцисів, Яремчанським водоспадом. Деякі з членів клубу вже побували в Карпатах, а тому з радістю поділилися зі своїми друзями враженнями про гірський відпочинок. Зацікавили всіх присутніх розповіді Тимофія Герасимчука про озеро Синевір, а також Юлія Борисова про поїздку на гірськолижний курорт «Закопани» в Татрах.

        Бібліотекар зробила бібліографічний огляд літератури, представленій на ілюстративно-книжковій виставці «Величаві Карпати – України краса». Крім того, познайомила читачів з інформаційними сайтами дитячих таборів відпочинку в Карпатах, зокрема дитячого табору «Edelweiss», а також найвідомішого табору в Україні «Артек-Буковель». Діти слухали пісні та легенди про Карпатські гори, розгадували цікавий кросворд. В кінці віртуальної екскурсії кожен одержав карпатський сувенір.  Всі разом весело пригощалися карпатськими смаколиками.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь