A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Таланти Царичанської громади

Дата: 15.04.2019 11:43
Кількість переглядів: 1841

Фото без опису

              Вихованці школи естетичного виховання здобули одразу кілька перемог у творчих конкурсах.

                29 березня цього року відбувся ХХІІІ Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Дніпрова пісня» ім.А.К.Поставної, який проходив в музичній академії ім.М.Глінки (місто Дніпро). У фестивальному заході взяли участь вихованці школи естетичного виховання – талановиті діти Царичанської об’єднаної територіальної громади. Серед учасників «Дніпрової пісні» були учні із шкіл  Дніпра, Кам’янського, Верхньодніпровська, Покровського та інших міст (близько 30 музичних шкіл). Відзначимо, що рівень виконавців фестивалю був досить високий, і наші конкурсанти не розгубилися у вирі продемонстрованих талантів. Навпаки, гідно представивши Царичанську громаду, вони ще й здобули високі нагороди. А саме, Олександр Цуканов (бандура,інструментальний жанр) і старший хор «Tonika» (вокальний жанр) стали переможцями фестивалю! Велика заслуга в цьому і викладачів юних артистів – Алли Миколаївни Одуд та Антоніни Євгенівни Насс. Вітаємо з перемогою!

              З не менш вражаючими результатами виступили і інші учні нашої школи, показавши майстерність в інструментальному жанрі: Саміра Імамалієва (клас Л.А.Покотілової), Єфрем Салосін (клас В.А.Борисенко), Світлана Продан (клас О.М.Гаражі), виконавське тріо у складі бандуристів Олександра Чехова і Назара Денисенка (клас О.В.Радиш) та піаністки Аліни Сахно (клас Л.А.Покотілової).

            А між тим, нещодавно відбувся ще один вагомий конкурс, де учні Царичанської громади знову показали високі результати. 4 квітня відчинив свої двері обласний дитячо-юнацький фестиваль «Z_ефір» (ІІ тур). У ньому взяли участь переможці І туру Анастасія Насс та хор «Tonika».

            Конкурс проходив на сцені Палацу «Хімік» міста Камянське. У півфіналі зійшлися кращі з кращих з 5 міст області(Марганець, Жовті Води, Верхньодніпровськ, Кам’янське, Вільногірськ) та 3-х районів (Терновський, Покровський, Царичанський). Прослуховування тривали з 10.00 до 19 години і упродовж цього часу талановиті діти намагалися підкорити професійне журі. Увесь процес конкурсного дійства знімали телевізійні канали – 34 та дитячий «Джуніор TV», які креативно, змістовно та дуже цікаво фільмували найяскравіші моменти фестивалю.

            Після феєричного відкриття «Z_ефіру» першою на великій сцені виступила десятирічна Анастасія Насс (викладач Л.В.Постольник), котра підкорила журі і глядачів блискучим виконанням на фортепіано п’єси Гріга «В печері гірського короля». Настя зайняла І місце!  Від несподіванки та емоційного напруження дівчинка навіть заплакала. Але це були сльози радості і визнання її таланту.

          В категорії «вокальний жанр» виборював місце переможця старший хор «Tonika» (керівник А.Є.Насс) з джазовою композицією «Сlap your hands» («Плескайте в долоні»). Вокальний твір прийшовся до душі не тільки професійному журі, а й усьому залу… І, знову 1 місце! Вітаємо наших зірочок! Тепер переможців-призерів чекає фінал, який відбудеться у приміщенні Дніпропетровської обласної адміністрації. Вперед за нагородами! До перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь