A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Тренінг з опрацювання нових управлінських інструментів в діяльності старост (за сприянням Програми U-LEAD та Мінрегіону)

Дата: 06.05.2019 09:36
Кількість переглядів: 1864

Фото без опису

23-24 квітня на базі Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування, старости Царичанської ОТГ поміж інших очільників старостинських округів Дніпропетровської області розробляли Програми розвитку свої територій та опрацьовували управлінські інструменти своєї діяльності.

На виході старости навчилися системно бачити та оцінювати свій старостинський округ та громаду в цілому, як взаємопов’язані елементи. Отримали розуміння як вирішувати, ідентифікувати та формалізувати проблеми території. Здобули навички працювати з альтернативними варіантами вирішення проблемних питань.

"Сьогодні кожен та кожна староста має опановувати проектний менеджмент для своєї роботи, володіти знаннями, що дозволять здійснювати суттєві зміни в громадах, які покращать життя громадян, але мають часові, фінансові, кадрові обмеження. Є відчуття, що  старости та проектний менеджмент створенні одне для одного: старости – це такі кризові менеджери на старостинських округах, які є правою рукою голови громади, які з ентузіазмом, вірою в майбутнє, знаннями, умінням мотивувати людей – вони просто горять своєю роботою" – експертка з питань муніципальних послуг Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Гладка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь