A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

«Щаслива дитина – квітуча Україна»

Дата: 31.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 1783

Сьогодні у Парку Слави в Царичанці відбулося дитяче свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей!

На святковому заході була проведена урочиста церемонія нагородження переможців конкурсів «Зоряний Олімп Приорілля» та «Творче досягнення року», які отримали грамоти та грошові винагороди від Царичанської селищної ради. Після нагородження юні обдарування нашої громади виступили перед присутніми з святковим Гала – концертом.

 народний депутат України Олег Кришин подарував дітлахам розваги на атракціонах, а депутат обласної ради Г.А. Мухтаров – сертифікат на поповнення матеріально-технічної бази хору «Тоніка» Царичанської школи естетичного виховання.

 

Також, сьогодні,  за ініціативи Царичанського селищного голови та на чолі з селищним головою Геннадієм Вікторовичем Сумським у Царичанській громаді вперше проведено велопробіг «Моє барвисте Приорілля», присвячений дню захисту дітей!

Започатковану  традицію активно підтримали депутат обласної ради Гошгар Аладін-огли Мухтаров, помічник  народного депутата Олега Юрійовича Кришина – Ігор Віталійович  Пилявець, члени виконкому, депутати Царичанської селищної ради, старшокласники та директор Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, педагоги, мешканці та гості Царичанки!

Першими  на велоестафету, яка стартувала від Меморіалу Слави в центральному парку Царичанки виїхали найменші учасники – вихованці дошкільних навчальних закладів селища під гаслом «Дітям мир і доброта».

Учасники веломарафону проїхали цікавими місцинами нашого мальовничого краю до заповідного урочища Лілея в с. Турово, де їх чекала екскурсія разом з гарячою кашею та холодним морозивом!

 

Започатковану  традицію активно підтримали старостинські округи Царичанської ОТГ, приєднавшись до велопробігу зі своїх сіл. Демонстроване пряме включення із  чотирьох старостинських округів нашої громади спостерігали всі учасники святкового дійства на великому екрані в парку Слави!

 

 

 

 

 

 

,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь