A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Поліцейський офіцер громади

Дата: 03.06.2019 16:48
Кількість переглядів: 2814

      Фото без опису

В проекті «Поліцейський офіцер громади», ініційованому Національною поліцією України за підтримки міжнародних партнерів, Дніпропетровщина стала першим регіоном, де стартував цей проект, і на сьогоднішній день почав реалізовуватися і в Царичанській ОТГ.

    Метою проекту є тісна взаємодія поліцейського з ОТГ та орієнтація на її потреби. Зв»язок між поліцейським і громадою має бути направлений на забезпечення якісних умов життя, безпеки, швидкого реагування та дав можливість людям відчувати впевненість і безпеку.

      Так, 28 травня 2019 року на Софіївській площі Києва 34 поліцейські отримали табельну зброю та ключі від нових, оснащених спецсигналами та спецзасобами «Renault Duster». Серед них і три поліцейські офіцери Царичанської громади, які пройшли відповідне навчання та розпочали службу в громаді: Сірий Олександр Павлович, (обслуговуватиме територію селища Царичанка), Мегец Сергій Андрійович та Сапай Олександр Володимирович  (територія всіх сільських населених пунктів Царичанської громади).

        Відтепер у цих поліцейських змінилася не лише назва, а й повноваження та обов»язки. Офіцери будуть виконувати функцію патрульних  копів, вирішуватимуть питання дозволів, ювенальної поліції і дотримання законів. За допомогою гаджетів вони виконуватимуть функції дільничних відділків поліції, житимуть та працюватимуть на території громади.

       Станції для роботи та виконання своїх завдань поліцейськими, окрім проведеного ремонту,  обладнані необхідними меблями та комп»ютерною технікою.

      Поліцейська станція Царичанського відділення поліції розташована за адресою: смт Царичанка, вул. 14 Гвардійської дивізії,10 ( адмінбудівля Царичанської селищної ради). Царичанку обслуговує Старший лейтенант поліції Сірий Олександр Павлович – моб.тел. – 096-4939703.

      Поліцейська станція в Преображенці знаходиться за адресою: село Преображенка, вул. Центральна, 35-б (приміщення сільського клубу). Територію сіл обслуговують: Старший лейтенант поліції поліції:  Мегец Сергій Андрійович  099-4218569, 098-2516591 та лейтенант поліції Сапай Олександр Володимирович, тел. 066-0179728, 097-5965964.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь