A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Заклади освіти Царичанської громади готуються до успішного початку нового навчального року

Дата: 22.08.2019 14:02
Кількість переглядів: 1919

Фото без опису

Царичанська ЗОШ

 

Незабаром розпочнеться 2019-2020 навчальний рік, пролунає перший дзвінок, який покличе дітей до школи. Царичанська селищна рада разом з батьківською громадськістю, спонсорами, педагогічними колективами освітніх закладів подбали про забезпечення комфортних умов  навчання і виховання нашого підростаючого покоління. У всіх 14 закладах загальної середньої, дошкільної і позашкільної  освіти Царичанської селищної ради проведені косметичні ремонти – пофарбовані класні і групові  кімнати, коридори, обладнання на майданчиках,  чотири заклади оснащені ресурсними кімнатами для дітей з особливими освітніми потребами. Всі класні кімнати першокласників, які будуть навчатися за Концепцією «Нова українська школа», забезпечені сучасними меблями та обладнанням. Тривають роботи по оснащенню всіх шкіл громади швидкісним Інтернетом, поповнився ІКТ-супровід освітнього процесу шкіл 5 інтерактивними дошками,  придбані матеріали для робототехніки в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ст.»

Серед масштабних заходів підготовки до нового навчального року можна назвати утеплення фасаду та ремонт системи каналізації  у КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ст.»; встановлення індивідуального теплового пункту у Царичанській філії І-ІІ ст, а також  початок робіт по капітальному ремонту покрівлі цього закладу; завершення робіт по поточному ремонту м’якої покрівлі у КЗ «Бабайківська ЗОШ І-ІІІ ст.», заміна підлоги в коридорах та силового електричного кабелю в цій школі. На завершальному етапі роботи по підготовці до початку роботи Лисківського закладу дошкільної освіти.

 

 Вже виконані роботи по заміні котла опалення на сучасний  Бабайківському ДНЗ «Барвінок», розпочаті роботи по реконструкції вузла обліку газу та замінена підлога в  ігровому павільйоні Царичанського ДНЗ №4 «Берізка»; проведений ремонт системи каналізації харчоблоків КЗ «Прядівська ЗОШ І-ІІІ ст.» та Прядівського ДНЗ «Сонечко», підведена гаряча вода в цех харчоблоку Лисківської філії І-ІІ ст., проведений ремонт спортивної зали КЗ «Прядівська ЗОШ І-ІІІ ст.», «Лисківської філії І-ІІ ст.», оформлено вхід до КЗ «Преображенська ЗОШ І-ІІІ ст.» кованим залізним парканом, прокладена доріжка з тротуарної плитки.

По харчоблоках закладів освіти поновлений посуд, кухонний інвентар, придбаний холодильник для КЗ Царичанського ДНЗ №4 «Берізка». Медичні кабінети закладів освіти поповнені медикаментами.

 

Успішній реалізації завдань формування духовності дітей сприяє діяльність позашкільних навчальних закладів, яким Царичанська селищна рада приділяє не меншу увагу. Так, у КЗ «Царичанський БДЮТ», що має на сьогодні нову сучасну покрівлю, проводиться ремонт водопостачання і каналізації. Поповнене оснащення КУ «Царичанський інклюзивно-ресурсний центр» обладнанням для дітей з особливостями розвитку (оснащена кімната лікувальної фізкультури корекційним спортивним обладнанням, масажними столами).

        До кінця поточного року планується придбати ще один спеціалізований автобус, обладнаний місцями для дітей з особливими освітніми потребами, який також буде обслуговувати  і інклюзивно-ресурсний центр.

Фото без опису

Царичанський ДНЗ № 5

 

Фото без опису

Царичанський ДНЗ № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь