A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

НОВОСТРОЇВКА та ІВАНО-ЯРИЗІВКА святкують ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 09.09.2019 15:18
Кількість переглядів: 2002

Фото без опису

6-го вересня День села святкували жителі Івано-Яризівки та Новостроївки. Захід проходив за підтримки виконавчого комітету Царичанської селищної ради та Бабайківського старостинського округу, а також народного депутата обласної ради Гошгара Алладіна-огли Мухтарова, а також  небайдужих людей до потреб громади.
Святкову атмосферу створювала прикрашена територія сільського Новостроївського клубу: імпровізована сцена, фотозона в сільському українському стилі, виставка врожаю «Дари осені», торгівля кулінарними стравами та іграшками, апетитний запах козацької каші, яку роздавали всім бажаючим.
Після урочистостей, глядачі отримали задоволення від концерту ансамблів «Шульгівчанка» та «Інь-Янь», спортивних змагань із арм-реслінгу, які проводили працівники ФСК «Мир» Царичанської селищної ради. Активні жителі, а їх у Івано-Яризівці та Новостроївці чимало, брали участь у розважальній програмі, яку підготувала та провела Руслана Рудич. Ізюминкою свята був «Коктейль щастя», приготування якого справило враження цікавого шоу. «Чудодійного» напою вистачило не тільки малечі, а й дорослим.
Діти могли покататися на конячці, пострибати на батуті, поласувати смаколиками. «Солодкий стіл» для них профінансували місцеві підприємці.
Цього року організатори вирішили замість традиційного феєрверку замовити живу музику: дисжокея та виконавця пісень Миколу Манзу. Всі залишилися задоволені його роботою.
Дуже приємно, що свято проходило цивілізовано, без жодних «надзвичайних ситуацій», властивих народному гулянню, за це окрема подяка патрульним поліцейським, які слідкували за порядком. Велика подяка всім, хто був задіяний у святі! Дякуємо за те, що не відмовили, приїхали, поділилися своїм талантом і вміннями, подарували людям радість!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь