A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

День села Юр’ївка.

Дата: 11.09.2019 16:50
Кількість переглядів: 2206

Фото без опису

  Гарною традицією мешканців села Юр’ївка стало святкувати  День села в першу суботу вересня. Так сталося і цього разу.  Святкове дійство відбувалося в центрі села. Протягом дня були розваги для малечі: батути, надувна гірка, дитячі автомобілі, солодка вата та попкорн.

  На футбольному полі відбулася товариська зустріч двох футбольних команд с. Юр’ївки та с. Бабайківки. Обидві команди відзначені кубками та отримали подарунок.

  З нагоди свята  відбувся «День відкритих дверей» в Історико-краєзнавчому музеї села, який  був один із перших шкільних музеїв, створених в Царичанському районі. Ініціаторами та і організаторами створення музею були вчителі Юр’ївської школи –Каніболоцька Валентина Олексіївна , Биба Людмила Іванівна та Кравченко Ольга Іванівна . Колишні учні продовжили добру справу своїх вчителів. Після закриття школи  перенесли музей в приміщення в центрі села, доповнили історичними матеріалами.

  Завітали до нас на свято поважні гості: Селищний голова Геннадій  Сумський, який щиро привітав та нагородив грамотами та подарунками почесного жителя села та ветерана педагогічної праці Каніболоцьку Валентину Олексіївну, а також активістів села Інну Більченко, сім’ю Ірини Дудник, Ярослава Божкевича. А від імені депутата обласної ради Гошгара Мухтарова  привітала з Днем села Людмила Костенко та вручила грошову винагороду на розвиток музею села. Староста Людмила Чернявська поздоровила односельчан та вручила подарунки подружнім парам , які святкують в цьому році золоте весілля – Олійник Григорій Павлович та Олександра Миколаївна та срібне весілля – Лимар Віктор Андрійович та Таїсія Володимирівна, Каніболоцький Валентин Олексійович та Іванна Андріївна, Краснопер Микола Андрійович та Людмила Адамівна, Артеменко Вячеслав Васильович та Вікторія Віталіївна. Поздоровлення та подарунок отримав першокласник Тарасенко Костя.

  А далі свято дзвеніло гарними концертними номерами. А дарували їх гості свята :Олена Сульжик, Сергій Сідак, Світлана Толошна, Юлія Мірошніченко, Ніна Мітлицька, Саміра Імамалієва- артисти КЗК «Царичанський центр культури та дозвілля» Царичанської селищної ради на чолі з директором центру Ключенковою Наталією Миколаївною ,та вокально-хореографічний колектив «Волошки» - Юр’ївського СБК: Дудник Настя, Щербина Віка, Велегура  Катя і Поліна, Левіт Аліна , Биба Маша, Божкевич Ярослава, Маслак Роман, Демченко Сергій.

А відбулося свято  завдяки допомозі та підтримці  Царичанської селищної ради, СФГ                  « Нове», СФГ «Гружинскас», СФГ «Вікторія», СФГ«Людмила» , ПП «Чумаков», ПП «Вісич».

  Завершилося свято частуванням смачною кашею, яку приготували Божкевич Світлана і Погоріла Марія,  та дискотекою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису,Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь