A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Сільська бібліотека – соціально-комунікаційний центр у формуванні культурного та інформаційного простору місцевої громади.

Дата: 04.11.2019 09:56
Кількість переглядів: 1783

Фото без опису

31 жовтня 2019 року на базі  КЗК «Бабайківська сільська бібліотека»   була проведена обласна виїзна проблемно-творча лабораторія  «Сільська бібліотека – соціально-комунікаційний центр  у формуванні культурного та інформаційного простору місцевої громади». Гостинно відкрила двері бібліотека для колег з Дніпропетровської  обласної універсальної наукової бібліотеки ім.  Первоучителів слов’янських Кирила Мефодія, обласної бібліотеки для дітей, Дніпровського, Магдалинівського,  Новомосковського, Петриківського, Царичанського районів.

Гості ознайомилися з сільською бібліотекою, яка вразила всіх сучасним оформленням, яскравими  колоритними виставками, цікавими експозиціями та інсталяціями. Староста Бабайківського старостинського округу   Чвертка Валентина Панасівна  розповіла  присутнім про своє рідне село, про багату на таланти Бабайківську землю та тісну співпрацю влади  з  місцевою бібліотекою, відзначивши високий професіоналізм та відданість своїй справі завідуючої бібліотекою Портянко Антоніни Миколаївни. 

Директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім.  Первоучителів слов’янських Кирила Мефодія Тітова Надія Миколаївна    звернула увагу присутніх на  те, що дуже важливо , коли є підтримка влади в роботі бібліотеки і подякувала секретаря виконкому Царичанської селищної ради Герасименко Н.В., яка була присутня на заході, та старосту Бабайківського старостинського округу Чвертку В.П. за розуміння важливості бібліотечної справи    та   всебічну   допомогу  даній галузі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь