A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ЗАВДЯКИ МАКСИМУ НЕМ'ЯТОМУ ЦАРИЧАНКУ ЗНАЄ ВЕСЬ СВІТ

Дата: 07.11.2019 10:23
Кількість переглядів: 2042

Фото без опису

Джерело: Газета "Приорільська правда"

Людмила ТИТАРЕВА

ЗАВДЯКИ МАКСИМУ НЕМ'ЯТОМУ ЦАРИЧАНКУ ЗНАЄ ВЕСЬ СВІТ

Про успіхи цього 21-річного талановитого спортсмена з Царичанки, вихованця ФСК «Мир», ми розповідали не раз, бо на те були поважні й приємні причини. Ще б пак! Максим входить у топ-трійку спортсменів України з пауерліфтингу.
Нинішнього вересня Максим був учасником чемпіонату України з пауерліфтингу, який проходив у Дніпрі. Рівних нашому спортсмену там не було: три перших місця – у віковій групі «юніори»; у відкритій віковій категорії й перше абсолютне місце в «становій тязі»!
А зовсім недавно Максим брав участь у чемпіонаті світу з цього виду спорту, який проходив у Луцьку і встановив там світовий рекорд – 340 кілограмів - серед юніорів (спортсмени до 23-х років) у вправі «присід зі штангою», який зафіксовано на сайті світової федерації з пауерліфтингу.
Й ось знову – перемога! Минулими вихідними, 2-3 листопада, в Києві на чемпіонаті світу з пауерліфтингу та окремих вправ за версією WPRO, в якому брали участь спортсмени майже з 20 країн світу, Максим здобув перше місце серед юніорів у ваговій категорії до 125 кг у триборстві (три вправи), набравши в загальному заліку вагу в 862,5 кілограма!
Як розповів Максим, організаторами чемпіонату були відомі спортсмени брати Соловйови. Коли оголошувався вихід кожного з учасників, називалися міста, звідки вони приїхали. Максиму теж запропонували при його виступі назвати місто Дніпро. «Я приїхав не з Дніпра, а з Царичанки!», - відповів юнак. Коли оголошували його виступ, на весь світ прозвучало Царичанка, адже чемпіонат транслювався у відкритому ефірі супутникового телебачення.
Максим привіз із Києва не лише нагороду, а й відео, в якому судді відзначали високу техніку підготовки, його харизму, чого немає в інших спортсменів. Молодець! Знай наших!
Тренує наполегливого й дуже здібного спортсмена Олександр Петров (на знімку він із Максимом на чемпіонаті України в Дніпрі).
А його поїздка до Києва на чемпіонат світу стала можливою завдяки фінансовій підтримці селищного голови Геннадія Сумського. За це Максим дуже вдячний Геннадію Вікторовичу. А ще – директору ФСК «Мир» Миколі Псарьову за моральну підтримку. Та й усім землякам, які вболівали й підтримували Максима, тримаючи, як мовиться, за нього кулаки під час виступу.
Щиро вітаємо Максима з черговою великою перемогою і зичимо подальших успіхів, рекордів і перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь