A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Дніпропетровська служба зайнятості підбила підсумки проєкту «Консультант роботодавця»

Дата: 14.11.2019 14:11
Кількість переглядів: 1772

Директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон з робочим візитом відвідала Криворізький міськрайонний центр зайнятості де підбила підсумки пілотного проєкту інститут «Консультанта роботодавця» та взяла участь у засіданні круглого столу з провідними роботодавцями міста за участю голови Криворізької міської ради Юрія Вілкула.

Фахівці Дніпропетровської обласної служби зайнятості презентували власні напрацювання, розповіли, як відбувалась реалізація впровадження Проєкту та поділились своїми здобуткам у впровадженні Пілоту.

За три місяці Пілоту відбулись позитивні зрушення, які свідчать про удосконалення обслуговування роботодавців Дніпропетровщини. «Ми пересвідчились, що за час реалізації Пілоту зріс рівень укомплектування вакансій та забезпечення роботодавця необхідними працівниками. Виросла взаємна відповідальність консультантів роботодавця та кар’єрних радників щодо забезпечення працедавця кваліфікованими кадрами. Поставлена мета: пошук роботи клієнту в двомісячний термін», - зазначає директор Дніпропетровського ОЦЗ Вікторія Кузнецова.

Під час круглого столу учасникам презентували стратегією розвитку державної служби зайнятості, результати взаємодії з великим підприємствами Криворіжжя та обговорили основні завдання щодо забезпечення зайнятості в Україні.

За словами директора Державного центру зайнятості О. Макогон, мета впровадження Проєкту полягає у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки підприємницької активності регіону, особливостей розвитку регіонального ринку праці та загального балансу між попитом і пропозицією робочої сили.

«Наразі на Дніпропетровщині вже підведено підсумки пілотування проєкту Інституту «Консультанта роботодавця». Варто визнати, що практичні напрацювання у впроваджені проєкту Дніпропетровською службою зайнятості, мають бути перенесені на загальноукраїнський рівень. Ми повинні сформувати унікальну, якісну та найбільшу базу вакансій легальної роботи в Україні, спростити процеси комунікації з роботодавцями за допомогою зручних електронних сервісів. Наша задача працювати легально, ефективно, відверто і на перспективу та виступити головним гравцем на ринку праці щодо надання послуг з працевлаштування населенню та укомплектування потрібними кадрами роботодавців», - підсумувала Ольга Макогон.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь