A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ВСЕ БУДЕ ЦНАП !

Дата: 02.12.2019 10:43
Кількість переглядів: 1870

   

29 листопада 2019 року у Царичанській громаді відбулося урочисте відкриття модернізованого Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Царичанської селищної ради.

    В березні 2018 р. в рамках 1 раунду  проекту «U-LEAD з Європою» «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» селищна рада взяла участь у конкурсі, стала фіналістом та отримала грант для створення такого Центру в нашій громаді.

За час  співпраці з програмою селищна рада отримала значну допомогу: сучасну комп’ютерну техніку  та меблі для Центру, а також  провела навчання для адміністраторів та старших інспекторів ЦНАПу, старост та представників громадськості.

З метою наближення сервісу держави до населення виконавчим комітетом створено 4 віддалені робочі місця для адміністраторів ЦНАПу в  старостинських округах. Тепер мешканці Бабайківки, Прядівки, Михайлівки та Юр”ївки зможуть отримувати необхідні їм послуги на місцях.

    Царичанською селищною радою було  підписано Меморандуми про співробітництво у сфері надання адміністративних послуг із державними органами у сфері надання адміністративних послуг. Таким чином офіційно було підтверджено наміри створити для жителів громади ширший спектр послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетівНа сьогодні Центром надається 86 адміністративних послуг в центральному Офісі та 54 через віддалені робочі місця.

    Депутати селищної ради  підтримали та затвердили Програму розвитку адміністративних послуг на території селищної ради на 2019-2020 роки, через яку ми зможемо придбати  усе необхідне додаткове обладнання для оперативного та якісного обслуговування населення.

     

    Завдяки співпраці з міжнародною програмою U-LEAD з Європою, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-учасників Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції, мешканці громади будуть із задоволенням  отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян.

 

    На урочисту подію завітали почесні гості: заступник директора департаменту  економічного розвитку обласної державної адміністрації Олена Валеріївна Лічманенко, радник голови Дніпропетровської обласної ради Гліб Олександрович Пригунов, керівниця Дніпропетровського Центру  розвитку місцевого самоврядування Олена Анатоліївна Тертишна, голова районної ради Світлана Андріївна Горбачова, виконуюча обов”язки голови районної державної адміністрації Олена Дмитрівна Бакуліна та депутат обласної ради Гошгар Аладдін огли Мухтаров.

 

   Звертаючись до присутніх, селищний голова Геннадій Сумський зазначив, що  втілюючи в життя цей проект, вдалося згуртувати навколо нього багато служб, громадян, спеціалістів різних ланок, разом пережити хвилюючі моменти і труднощі.

    Висловлюємо глибоку вдячність представникам програми, Обласній державній адміністрації, Обласній раді,  Центру розвитку місцевого самоврядування за їх допомогу в реалізації Проекту,  депутатам селищної ради за співпрацю, розуміння і небайдужість.

 

    Ми впевнені, що мешканці нашої громади будуть задоволені!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь