Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Відкриття головної ялинки Царичанської громади

Дата: 21.12.2019 18:15
Кількість переглядів: 3463

Фото без опису

Наближається свято і все частіше звучать  вітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. Та давня-давня, коли ти був маленьким і чекав на Діда Мороза.

Проходять роки, а та давня казка залишилася з нами на все життя. І, будучи вже дорослими, ми так само чекаємо новорічного дива, яке повинно статися в цю чарівну і казкову ніч. Так добре, коли це диво все ж стається. Хоч на одну мить свято Нового року повертає нас у чарівну казку, повертає в пору дитинства і юності, до тих дивних і неповторних хвилин щастя, яке ми вже колись відчували. І кожного Нового року ми знову і знову чекаємо дива, неповторної казки.

Тож, 20 грудня 2019 року на центральній площі Царичанки всі мешканці та гості селища змогли долучитися до відкриття головної новорічної ялинки Царичанської громади! 

 Святковий захід відкрили головні герої Новорічного дійства Дід Мороз та Снігуронька, які разом з казковими героями пройшли парадом через всю площу селища до  новорічної сцени!

Найтепліші слова привітання звучали від селищного голови Г.В. Сумського, а також поважних гостей дійства  – голови районної ради С.А. Горбачової, в.о. голови РДА  О.Д. Бакуліної, депутата обласної ради Г.А. Мухтарова та благочинного  Царичанського округу ієромонаха отця Гавриїла.

Діти всіх шкіл нашої громади підготували новорічні флешмоби, а також прикраси на ялинку. Також від навчальних закладів були представлені святкові фотозони, які прикрасили площу та дали змогу провести фотосесії всім бажаючим.

Будинок дитячої та юнацької творчості креативно попрацював у «Резиденції Діда Мороза», яка розмістилася під величезним білим наметом, і Головний Дід Мороз роздавав ласощі всім, хто гарно підготувався та творчо підійшов до святкування головної Ялинки!

Смачною кашею, гарячим чаєм та глінтвейном гостинно пригощали всіх бажаючих працівники  виконкому Царичанської селищної ради! 

То ж хай у кожного з вас  Новий 2020 рік буде щасливим і радісним.

Дякуємо Г.А. Мухтарову за солодощі учасникам флешмобів, всім нашим одарованим і творчим діткам, які прийняли участь у святі – танцювальному колективу «Натхнення», вихованцям Антоніни Насс, Володимира та Людмилу Макатухів, гурту «Лайм-некст» та Сергію Сідаку, керівникам та колективам КЗК «Центр культури та дозвілля» Царичанської селищної ради, КЗ «Будинок дитячої та юнацької творчості» Царичанської селищної ради, відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради, директорам, колективам та учням навчальних закладів громади та всім тим, хто прийняв участь у забезпеченні технічного супроводу свята!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуфотозона Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Фото без описуФотозона Бабайківської ЗОШ І -ІІІ ступенів

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

фотозона Преображенської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь