A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Новий шкільний автобус вручили у Царичанській громаді

Дата: 17.01.2020 16:12
Кількість переглядів: 3127

Сьогодні, 17 січня 2020 року , у комунальному закладі  «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Царичанської селищної ради  відбулась урочиста церемонія вручення  нового шкільного автобуса. Тож відтепер близько 150  учнів із сусідніх сіл Царичанки зможуть добиратися до школи та зі школи додому, зручно та комфортно. А це, перш за все, безпека дітей, спокій батьків та забезпечення рівного доступу до  якісної освіти кожного учня. Важливо відмітити, що цей автобус спеціально обладнаний  для перевезення  дітей  з особливими потребами.

 Транспортний засіб для навчального закладу придбаний за рахунок субвенції з державного бюджету  на умовах співфінансування з бюджету Царичанської селищної ради  на загальну суму  1 млн 985 тис. грн. При цьому, завдяки системі електронних закупівель  при проведенні тендерної процедури вдалося зекономити більше ста тисяч гривень бюджетних коштів.

В урочистому заході взяли участь керівництво Царичанського району,  Царичанський селищний голова,  начальник відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради, дирекція школи, учні та вчителі, батьки.

Селищний голова Геннадій Сумський  вручив символічний ключ від шкільного автобуса і запевнив присутніх, що й надалі  розвиток учнівської молоді буде пріоритетним в сфері освіти Царичанської громади, на меті -  створення найкращих умов як для учнів, так і педагогічних колективів шкіл. Тому ще одним приємним подарунком сьогодні  стало вручення обладнання для облаштування доступу до мережі Інтернет  для навчальних закладів Царичанської громади.  В свою чергу, висловили вдячність учні школи та батьки і пообіцяли, що найкращою подякою для громади будуть успіхи та досягнення підростаючого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь