A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

23 січня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 24.01.2020 11:59
Кількість переглядів: 1625

Фото без опису

23 січня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Заступник селищного голови з питань економіки Смоляга І.О. проінформувала про внесення змін до рішення селищної ради від 19.12.2019 року №1539-60/VII «Про селищний бюджет Царичанської селищної ради на 2020 рік». Показники річного плану на 2020 рік збільшено у зв’язку з прийняттям рішень Ляшківською та Могилівською ОТГ щодо передачі до селищного бюджету субвенцій на спільне утримання підприємств  та закладів,  які надають послуги жителям цих громад та фінансуються  з селищного бюджету.
На засіданні виконкому заслухано інформацію директора КПНЗ « Дитячо-юнацька спортивна школа» Царичанської селищної ради про роботу закладу у 2019 році. Відповідними рішеннями затверджено план роботи виконавчого комітету Царичанської селищної ради на 1 квартал 2020 року та  на 2020 рік.
         Крім цього, в ході  роботи членами виконавчого комітету були розглянуті питання щодо надання матеріальної допомоги громадянам, які потрапили у складні життєві обставини, затверджені протоколи  засідань житлової комісії, комісії з питань роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Затверджено також результати конкурсу на надання житлово-комунальних послуг, а саме –  по  наданню послуг з вивезення побутових відходів переможцем визнано КП «Царичанське ВОЖКГ » Царичанської районної ради,  по послугах з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій конкурс не відбувся, у зв’язку з відсутністю конкурсних пропозицій та учасників. Розглянуто звернення КП «Царичанське ВОЖКГ» Царичанської районної ради  щодо затвердження  на новий термін  норм утворення твердих побутових відходів у відповідності з   вимогами   наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.2010 року №259 «Про затвердження Правил визначення норм   надання послуг з вивезення побутових відходів ». Прийнято рішення  виконавчого комітету щодо усунення порушень правил благоустрою  - демонтажу газозаправних комплексів, розміщених на території Царичанської селищної ради без правовстановлюючих документів.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь