A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Коли жінки беруться до справи—успіх гарантований

Дата: 06.02.2020 08:19
Кількість переглядів: 1795

    31 січня 2020 року у селищі Петриківка відбувся Форум «Це зробила вона. Це робить вона. Це зробить вона», організований Національним Демократичним Інститутом Міжнародних відносин (НДІ) в рамках програм «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)  та «Сприяння рівності та протидії дискримінації».

       На зустріч з’їхалося понад 60 учасниць із 6 об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини: Петриківської, Слобожанської, Піщанської, Миколаївської,  Царичанської та Могилівської. Головною темою заходу стало висвітлення досягнень жінок—лідерок, які зробили і продовжують робити внесок у соціальний, культурний, економічний та політичний розвиток своєї країни.

       Серед слухачок Форуму були і представниці Царичанської громади—випускниці Академії Жіночого Лідерства (АЖЛ)-Таїсія Рашевська, Ольга Блоха, Ніна Самарська, Валентина Сергієнко, Олена Сульжик. У ході  заходу організаторами проведено три дискусійні панелі, де жінки-лідерки поділилися своїми надбаннями у розробці проєктів, направлених на досягнення гендерної рівності, обмінялися думками про існуючі бар’єри на шляху до успішної політичної кар’єри,  про можливі методи їх подолання. Присутні мали змогу почути про успішні історії своїх колежанок.Також відбулася пізнавальна бесіда з співавторками та ілюстраторками книг «Це зробила вона» і «Це теж зробила вона», двотомника, що зібрав історії понад 100 жінок України, внесок яких  у культуру, історію, науку та політику став неоціненним для країни та світу.

            У розділі «Це робить вона» наші землячки Таїсія Рашевська та Ольга Блоха  креативно та змістовно представили презентацію досягнень природничо-наукового направлення. Зокрема, запровадження і розвиток STEM-освіти у Царичанській ЗОШ 1-3 ступенів, цим самим викликавши підвищену  зацікавленість присутньої аудиторії.

         Хочеться відмітити, що проведений  захід - це  можливість долучатися до просвітницьких Форумів і Конференцій, що  надихає прогресивних і небайдужих   жінок брати активну участь у громадському та політичному житті .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь