A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Бюджет участі –прекрасний шанс втілити мрії у життя

Дата: 06.02.2020 16:04
Кількість переглядів: 2382

Фото без опису

     Днями у Михайлівському старостинському окрузі  запрацював фітнесзал  (приміщення колишньої школи),де місцеві мешканці  проводитимуть спортивне дозвілля.

        Все це стало можливим завдяки участі старостату в громадському бюджеті (бюджет участі) громади, який запровадила Царичанська селищна рада. Бюджет участі—це шанс для сіл нашої громади урізноманітнити життя цікавим дозвіллям, розширити робочі зони комфортним обладнанням, модернізувати благоустрій своєї території, поповнити сучасним інвентарем приміщення та багато іншого. Все дуже просто. Мрієте втілити корисну , слушну ідею чи ініціативу для своїх односельців—земляків? Напишіть проєкт.  Далі проєкти—переможці (згідно голосування) успішно реалізуються та  будуть профінансовані із місцевого бюджету. Зазначимо, що подати   проєкти  до участі у громадському бюджеті може кожен мешканець Царичанської об’єднаної територіальної громади . Головне, аби було бажання.

      Активним жителям Михайлівки вдалося успішно втілити свою ініціативу в життя. Їхній проєкт «Тренажерна зала—найкраща гарантія здоров’я» стала переможцем конкурсу (Сертифікат  на суму  50 тисяч гривень).   На виграні кошти придбали тренажерне обладнання, ремонт зроблено власними силами.  В  облаштуванні  зали допоміг місцевий меценат, депутат селищної ради Артур Шеремет, монтаж обладнання здійснили місцеві жителі Едуард Шпак і Михайло Онищенко. 

           З нагоди відкриття  до михайлівчан завітав директор  комунального закладу ФСК «Мир» Царичанської селищної ради Микола Псарьов, який зазначив: «У Царичанській громаді це вже третій  фітнесцентр, облаштований для задоволення спортивних потреб населення. Один у Царичанці, ще один – у Юр’ївці, і вже зараз –у Михайлівці. Завдяки участі у конкурсі  з’явивились  багатофункціональний комплексний  тренажер, бігова доріжка та інший спортивний інвентар. Оздоровлювальні тренажери розраховані на різні вікові категорії та згідно будь яких уподобань, тому своє змістовне дозвілля можна проводити цілими родинами і династіями».

      Назва  проекту «Тренажерна зала –найкраща гарантія здоров’я»-говорить сама за себе. Мешканці глибинки самі визначили вагомі пріоритети. Адже що може бути найціннішим за людське здоров’я? Староста Володимир Лях озвучив подальші плани у розвитку спорту на селі. Для урізноманітнення оздоровчого дозвілля планується додати заняття з настільного тенісу, шахів, аеробіки та інше.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь