A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На черговій сесії селищної ради

Дата: 10.02.2020 14:17
Кількість переглядів: 2223

Фото без опису

07 лютого 2020 року в сесійній залі селищної ради відбулась 61 сесія VII скликання.  Депутатами затверджено  звіт  про виконання селищного  бюджету та програми соціально -економічного розвитку за 2019 рік, план роботи селищної ради на 2020 рік. Прийнято рішення про внесення змін до  селищного бюджету за рахунок уточнення  залишків власних коштів, коштів освітньої та медичної субвенцій, що  утворились на 01 січня 2020 року,  та направлено їх  на поточне утримання  установ в сумі 1254,4 тис.грн,   на капітальні видатки для  здійснення заходів соціально-економічного розвитку громади в сумі  2682,3 тис.гривень.

Поряд з цим, сесія затвердила Комунікаційну  стратегію Царичанської селищної ради на 2020-2025 роки, заслухано звіти про виконання фінансових планів КП «Господарник» та КНП «Царичанський центр первинної медико-санітарної допомоги», розглянуто інші питання щодо управління майном, діяльності закладів.  Найбільше  обговорення та дискусії викликали розгляд земельних питань - пільги по орендній платі, використання земельних ділянок під громадськими випасами с. Прядівка.   Депутати підтримали  питання  надання земельних ділянок згідно    поданих заяв освітянам (близько 90 заяв),  на черзі -  розгляд заяв  медичних працівників.

Поряд  з розглядом питань черги денної  депутати селищної ради та присутні мали змогу  спілкуватися з начальником Управління  превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції  в Дніпропетровській області  Максимом Очеретяним.   Він наголосив на тому, що  обласне керівництво тримає на контролі ситуацію по Царичанському району, володіє  інформацією, вживаються належні заходи. У спілкуванні з депутатами  та жителями громади відповів на усі запитання та закликав до співпраці. Про результати проведеної роботи із розслідування крадіжок, стабілізації становища  та попередження  злочинності на наступній сесії  селищної ради буде заслухано звіт та надана  оцінка ефективності діяльності правоохоронних органів на території громади. В зв’язку з вищезазначеним, для встановлення зворотнього зв’язку, ефективної взаємодії  у приміщенні селищної ради (1 поверх) встановлено скриньку  для скарг  і пропозицій громадян з питань діяльності правоохоронних органів.

 
Виконавчий комітет

 Царичанської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь