A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На черговому засіданні виконавчого комітету

Дата: 19.02.2020 16:00
Кількість переглядів: 1888

Фото без опису

          На засіданні виконавчого комітету  Царичанської селищної ради  19 лютого 2020 року розглянуто та прийнято  ряд рішень в напрямку  соціального забезпечення,   діяльності закладів, фінансування.
Так, члени виконкому заслухали звіт про роботу Комунального позашкільного закладу «Царичанська школа естетичного виховання» Царичанської селищної ради за 2018/2019 навчальний рік  та про плани роботи закладу на 2020 рік.
Розглянуто питання  перерозподілу асигнувань у межах загального ресурсу головних розпорядників селищного бюджету шляхом  внесення змін до рішення селищної ради від 19.12.2019 року №1539-60/VII «Про селищний бюджет Царичанської селищної ради на 2020 рік».
         Крім цього, в ході  роботи членами виконавчого комітету були розглянуті питання щодо надання матеріальної допомоги  16 громадянам, які потрапили у складні життєві обставини (згідно поданих заяв), затверджені протоколи  засідань житлової комісії, комісії з питань роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах та потребують соціального обслуговування   -  взято під  соціальний супровід 2 сім’ї.   Затверджено протокол відповідної комісії про прийняття на обслуговування  громадян, які потребують надання соціальних послуг вдома   Комунальним закладом «Територіальний центр  соціального обслуговування ». Розглянуто заяви громадян щодо уточнення та присвоєння адресних номерів житлових будинків,  надання дозволів на кронування дерев, розширення мережі вуличного освітлення та інше.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь