A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

На Приоріллі вітали кращих волейболістів

Дата: 24.02.2020 16:55
Кількість переглядів: 2126

Фото без опису

Минулих вихідних Царичанка  стала центром волейболу Дніпропетровської області.  Наша громада гостинно вітала учасників відкритого обласного кубкового  турніру «Честь маю запросити», присвяченого 88 -річчю створення  Дніпропетровської області,  в якому взяли участь 25  волейбольних команд регіону та команди Кобеляцького району Полтавської області ,  а це близько 250 спортсменів.

На урочистому відкритті турніру селищний голова Геннадій Сумський привітав спортсменів, численних гостей, ветеранів  та олімпійських чемпіонів із спортивною подією . Подякував учасників, які віднайшли можливість взяти участь у змаганнях і  зазначив, що такі події привертають увагу  і до громади,  і до району, і до спорту вцілому.

З нагоди проведення відкритого обласного турніру з волейболу багатьох приорільців, наших земляків та запрошених почесних гостей нагородили грамотами обласної ради,  грамотами управління молоді і спорту  облдержадміністрації, грамотами федерації волейболу Дніпропетровської  області  та регіонального відділення Національного олімпійського комітету України за активну діяльність, спрямовану на розвиток фізичної культури і спорту, підвищення спортивного іміджу  району та  області, за  сприяння у розвитку олімпійського руху та популяризацію спортивних традицій регіону.

На протязі трьох днів вболівальники спостерігали за цікавою та напруженою грою, майстерністю волейболістів.  Видовищність, захоплення та постійні  інтриги на полі, тут було все, чим вражає волейбол: драйв, адреналін та щирі емоції.

 На волейбольних майданчиках Царичанки,Китайгорода і Могилева проходила цікава і безкомпромісна боротьба, адже всі команди прагнули виступити якнайкраще і здобути перемогу над своїми суперниками.

 В ході турніру розіграно 6 кубків у шести  номінаціях .  Заслуженим  здобутком для Царичанської громади стало те, що у категорії парубки (молодь) перше місце виборола команда  Царичанської ДЮСШ (тренер -  Ігор Майний).  У дівчат цієї ж вікової категорії здобула перемогу команда із м.Тернівка ( тренер – Ольга Корсун).

 У категорії аматори жінки  – розіграно 2 кубки, і найкращими тут знову  стали волейболістки з м.Тернівка( тренер – Ольга Корсун) та команда з смт.Петриківка (тренер  - Тетяна Франчук). У категорії аматори чоловіки  першість здобув «Будівельник-ЮГ» смт.Петриківка (тренер – Анатолій Єрмолаєв).

Чоловічий Фінал у категорії чоловіки  ветерани  45 + був сповнений інтриги. Матч дійсно був достойний фіналу! Володарем Кубка став  «Прометей» м. Кам’янське  (тренер – Володимир Гацура), обігравши команду із  Дніпра.

Вітаємо володарів Кубків та призерів! Бажаємо  майбутніх перемог  і  нових досягнень!

Окрему вдячність учасники змагань висловили організаторам, які на належному рівні здійснили  фінансове та матеріальне забезпечення турніру та  провели  необхідні заходи щодо  організації змагань, зокрема,  виконавчому комітету Царичанської селищної ради, керівникам  ККЗ «Центр культури і дозвілля»,  Царичанської ЗОШ І-ІІІ ст.  та Царичанського аграрного професійного ліцею.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь